Hoppa till innehåll
Bilia Mercedes logotyp

Transportbilssäljare Nya Mercedes Vans

Publiceringsdatum
31 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bygga långsiktiga kundrelationer och samtidigt leverera service i världsklass? Då är det kanske dig vi söker som transportbilssäljare till Bilia Mercedes i Kista.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som transportbilssäljare kommer att innebära ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. I ditt dagliga arbete ingår mycket proaktiv försäljning genom företagsbearbetning. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av bilförsäljning med goda resultat, gärna inom transportbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia Mercedes i Kista. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia Mercedes logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 mars 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com