Hoppa till innehåll
Bilia Mercedes logotyp

Administrativ verkstadssupport

Ansök nu
Bilia Mercedes satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en ny kollega till vår servicegrupp. Nu söker vi dig som vill följa med på resan och vara med att utveckla verksamheten och bidra till en bättre upplevelse för våra kunder och kollegor. Vi söker dig som är glad, positiv och en mycket serviceinriktad person som med stort engagemang delar vår målsättning att blir branschens bästa servicebolag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som medarbetare i servicegruppen kommer du att arbeta på Bilia Mercedes centrala Kundservice och ingå i ett team med mycket energi och målmedvetenhet. Du kommer att arbeta med att bemöta Bilias kunder i en första kontakt via telefon, för att sedan boka in kundens transport- eller lastbil på en av våra anläggningar i region mitt. Proaktiv bokning för inkomna leads och transportbilar är också en del i servicegruppen. Du kommer därmed vara vårt röst utåt och vara en viktig första kontakt! Vi kommer löpande utveckla en passande lösningsgrad så att vi på bästa och effektivast sätt kan hjälpa våra kunder och verkstäder!

För att trivas i rollen skall du brinna för att leverera service i världsklass samt motiveras av att ge det lilla extra!

Vad vi önskar av dig:
  • Du har minst gymnasiekompetens och några års yrkeserfarenhet från ett serviceyrke, där du haft daglig kontakt med kunder via telefon.
  • Du är en mycket van datoranvändare och snabb på tangentbordet.
  • Det hörs tydligt att du utan svårighet kan uttrycka dig på både engelska och svenska, i både tal och skrift.
  • Fördel om du har kunskap i våra affärssystem Kobra samt Mercedes Xentry
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet!

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är mycket serviceinriktad med kundernas och kollegornas bästa i ständigt fokus. Som person är du utåtriktad, har ett positivt sätt att kommunicera på och trivs med kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Självklart är du professionell och trevlig i ditt kundbemötande och du utstrålar energi, ser nya arbetsuppgifter som en positiv utmaning -en person som trivs med tempo och som inte är rädd för att växla upp när det behövs!

Bilia genomsyras av en äkta vilja att ge god service och se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade! Självklart får du en god introduktion när du börjar för att snabbt komma in i verksamheten och företagskulturen.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Schemalagd arbetstid vardagar mellan 07.00 - 17.00. Placeringsort Kista.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Peter Trossvik
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare