Hoppa till innehåll
Bilenia AB logotyp

Bilförsäljare till BILENIA i Hägersten

Gör karriär som bilförsäljare hos oss på vår anläggning i Hägersten! Vi söker nu en entusiastisk och motiverad person som ska hjälpa oss att sälja vårt imponerande lager av högkvalitativa bilar.

Vem är du?
Som bilförsäljare kommer du att vara ansvarig för att vägleda kunder genom hela bilköpsprocessen, från första förfrågan till avslutad försäljning. Du kommer att hjälpa kunderna att välja den perfekta bilen för deras behov, ge förslag och ge expertråd som säkerställer total kundnöjdhet.

Vi letar efter någon med exceptionell kommunikations- och mellanmänskliga färdigheter, en bevisad försäljningshistorik och en passion för bilar. Den ideala kandidaten kommer att ha erfarenhet av bilförsäljning, men vi är också öppna för kandidater som har framgångsrik försäljningserfarenhet i kundvända roller.

Vad vi erbjuder:
Som tack för ditt engagemang och ditt kunnande erbjuder vi en konkurrenskraftig lön och provisionsstruktur, samt möjligheter till professionell tillväxt och karriärutveckling inom vår organisation. Dessutom kommer du att få jobba med ett fantastiskt team av dedikerade proffs som brinner för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Missa inte chansen att ansluta dig till en av de ledande bilhandlarna i området. Ansök idag och starta din karriär hos BILENIA!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till BILENIA - vår stolta och passionerade organisation som fokuserar på att skapa en trygg och positiv arbetsmiljö där våra anställda kan trivas och växa.

Vi på BILENIA arbetar hårt för att skapa långsiktiga och stabila arbetsförhållanden som ger våra medarbetare möjlighet att utveckla sina karriärer och samtidigt få tillgång till den senaste tekniken och de bästa resurserna inom bilbranschen.

Som en innovativ organisation placerar vi stor vikt vid att arbeta för en tryggare arbetsmiljö och en hållbar framtid. Vi ser till att alla våra anställda har all nödvändig utbildning och kunskap att ta hand om våra kunders behov, samtidigt som vi tar ansvar för vår miljö och samhälle.

Vi på BILENIA strävar alltid efter att vara en attraktiv, professionell och engagerad arbetsplats. Vi har en stark företagskultur som bygger på teamwork, hög trivsel och gemenskap. Hos oss är våra anställda vår största tillgång, och vi tror på att skapa en balans mellan arbetsliv och privatliv.

Vi söker ständigt efter nya talanger som vill bli en del av vår framgångsrika organisation. Om du vill arbeta i en miljö där du kan växa, lära och förverkliga dig själv, är Bilenia platsen för dig. Vi välkomnar och uppmuntrar mångfald, innovation och en positiv attityd. Kom och bli en del av BILENIA-familjen!

Liknande jobb