Hoppa till innehåll
Ansök nu
Best Transport hanterar, på uppdrag av Medicarrier AB (Region Stockholm), budtransporter och akuta expressleveranser för sjukvården i Stockholm. Uppdraget omfattar transporter av bland annat medicinska prover, läkemedel, utrustning och läkarteam. Uppdraget är en viktig del i logistiken som får vården att fungera i Sveriges största och mest tätbefolkade Region. Vill du göra skillnad och ingå i vårt blåljusteam?


Om tjänsten
Uppdraget är aktivt dygnet runt, året runt med hög beredskap och korta inställelsetider. Du kommer ingå i ett team på 8 förare som bemannar 2 nya specialutrustade blåljusfordon. Du kommer utföra leveranser av gods men även köra mobila läkarteam till vårdinsatser över hela landet. Då verksamheten pågår dygnet runt under årets alla dagar kommer du ha ett varierat schema med tjänstgöring både dag- och nattetid, både vardagar och helger.

Tillsammans utvecklar vi vår förmåga. På Best Transport erbjuder vi våra förare ett gediget utbildningsprogram som består av vår egen internutbildning Best Academy, praktisk utryckningsförarutbildning samt utbildningar såsom ADR, truck m.m.

Om dig
Din tidigare erfarenhet från yrkestrafik och goda lokalkännedom gör att du är en lugn förare även under stressiga situationer. Du ska vara en förebild i trafiken för både medpassagerare och medtrafikanter. Då du kommer röra dig i känsliga miljöer är du mån om att alltid uppträda och bemöta människor korrekt och professionellt. Du är noggrann och ordningsam och värdesätter att alltid passa tider och följa instruktioner. Du har en god samarbetsförmåga och värdesätter goda resultat och framgång för både dig själv och ditt team.

Detta stämmer också in på dig:
  • Innehar svenskt B-körkort
  • Har mycket god lokalkännedom i Stockholmsregionen
  • Minst tre års erfarenhet från transportbranschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
  • Du har god fysik
Taxiförarlegitimation och truckkort är meriterande

Det här erbjuder vi
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Best är en platt och snabbfotad organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund och vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Om oss
Sedan starten 1976 har Best utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik samt hem- och boxleveranser. Idag möjliggör vi hem- och boxleveranser till ca 10 miljoner invånare i Sverige, Norge och Danmark. Vår tjänst riktar sig främst till e-handlare som med hjälp av våra transporttjänster vill ta konsumentupplevelsen till nästa nivå.

Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. Målgruppen är bred och omfattar kunder inom vitt skilda branscher och av varierande storlek. Best erbjuder sina kunder en unik tillgänglighet och flexibla logistiklösningar och är idag är en marknadsledande aktör inom snabba transport- och logistiklösningar inom såväl företags- som konsumentleveranser. Vi driver på utvecklingen i branschen!

Övrig information

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Placering: Stockholm

Omfattning: Heltid, roterande skiftarbete

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Lön: Enligt kollektivavtal

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare