Om tjänsten
Hos Best Transport har vi alltid fokus på att leva upp till kundernas förväntan på service och kvalitet. Som trafikledare på Best Transports B2C-avdelning ansvarar du för fördelningen och planeringen av våra uppdrag till privatpersoner. Tempot är periodvis väldigt högt och många saker händer samtidigt, vilket ställer stora krav på samarbete och fokus liksom förmåga att kunna tempoväxla vid behov.

Du har kontakt via telefon och mail med Best Transports åkare/chaufförer samt med våra samarbetspartners runt om i Sverige. Du bistår även kundtjänst med att besvara och hantera ärenden kopplade till kunder och slutkonsumenter. Detta ställer höga krav på dig vad gäller social förmåga och att du har en fingertoppskänsla för att kunna hantera och lösa olika frågor.

Som trafikledare på Best Transports B2C-avdelning kommer du att ingå i en grupp om sju personer. Till förfogande finns den senaste tekniken inom trafikledningssystem och radiokommunikation. Du har till din hjälp ett mycket kompetent systemstöd.

Om dig
Du är en social och utåtriktad person som är skicklig på att bemöta personer per telefon. Du är inte rädd för att fatta beslut och peka med hela handen. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt att samarbeta med andra. Vi tror att du gillar att arbeta i högt tempo med flera arbetsuppgifter parallellt. Du kan hantera stressiga situationer.

Detta stämmer också in på dig:
  • Du har stor lokalkännedom inom Storstockholm.
  • Du har tidigare erfarenhet från trafikledning av vägtransporter i svensk storstadsregion.
  • Eftersom tjänsten kräver skriftlig likväl som muntlig kommunikation med flertalet olika intressenter, behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du är flexibel kring arbetstider och schemaförändringar.
  • Du har relevant akademisk examen inom ekonomi eller logistik (meriterande).
  • Du har kunskap inom systemstödet Opter (meriterande).


Det här erbjuder vi


På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framför allt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Best är en platt och snabbfotad organisation med stort driv. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund och vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Om oss
Best utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och fossilfria bud-, distributions- och last mile-uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. Vi är stolta över att vi driver på utvecklingen i branschen och vi arbetar målmedvetet för att nå vår vision om att genom ett hållbart utförande vara kundens självklara val inom last mile och expresstjänster i norra Europa.

Övrig information

Tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse

Placering: Årsta, Stockholm

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande enligt schema, morgon/dag/kväll/helg

Anställningsform: Tillsvidare, efter provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (46 dagar kvar)