Hoppa till innehåll
Ansök nu
Drivs du av att arbeta med kunder och försäljning? Har du erfarenhet av logistik och transporter eller annan tjänsteförsäljning? Vill du utvecklas inom ett snabbväxande bolag med fokus på kvalitet och miljö? Vill du arbeta med drivna och duktiga kollegor och bli en del av ett proffsigt lag? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Best levererar idag logistiklösningar till ett stort antal kunder inom många olika branscher. Vår bas finns i storstadsområdena men vi växer kontinuerligt och bearbetar allt större kunder som förväntar sig nationell samordning och ett enhetligt erbjudande.

Nu söker vi en kundfokuserad KAM för att bygga vidare på vår säljorganisation i Sverige. Som KAM ansvarar du för ett antal större kunder, utvecklar och förvaltar befintliga relationer samt ansvarar för bearbetning av potentiella kunder. Som KAM har du kompetens att både driva försäljning och medverka i utveckling av nya tjänster och lösningar. Du är strukturerad och affärsmässig med har lätt för att skapa relationer med befintliga och blivande kunder.

Marknaden utgörs initialt av Sverige men det kan komma att ändras över tid vilket innebär att du får räkna med en del resande. Du kommer vara placerad i Stockholm och rapportera till Försäljningschefen i Sverige.

Om dig
Som person är du serviceinriktad och brinner för försäljning. Du är målmedveten, initiativtagande, självständig och kreativ. Du har god kommunikationsförmåga, är systematisk, strukturerad och noggrann. Du drivs av att överträffa uppsatta mål och leverera konkreta resultat. Dina tidigare erfarenheter har givit dig både förståelse för kundernas behov och kunskap om vilka lösningar som kan vara aktuella.

Grundkrav på dig som söker tjänsten:
  • Du har tidigare relevant erfarenhet av tjänsteförsäljning till medelstora och större kunder.
  • Du har även någon erfarenhet från logistik.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
Det här erbjuder vi
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Best är en platt och snabbfotad organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund och vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Om oss
Sedan starten 1976 har Best utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik samt hem- och boxleveranser. Idag möjliggör vi hem- och boxleveranser till ca 10 miljoner invånare i Sverige, Norge och Danmark. Vår tjänst riktar sig främst till e-handlare som med hjälp av våra transporttjänster vill ta konsumentupplevelsen till nästa nivå.

Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. Målgruppen är bred och omfattar kunder inom vitt skilda branscher och av varierande storlek. Best erbjuder sina kunder en unik tillgänglighet och flexibla logistiklösningar och är idag är en marknadsledande aktör inom snabba transport- och logistiklösningar inom såväl företags- som konsumentleveranser. Vi driver på utvecklingen i branschen!

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Årsta (Stockholm)

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare