Säljchef Beijer Bandhagen

Säljchef Beijer Bandhagen

Beijer Bandhagen söker nu en Säljchef som tillsammans med filial-, lager- & butikschef ska driva filialen till fortsatt framgång. Beijer Bandhagen söker dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service! Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nya stjärna och vill bygga Beijer med oss? Ansök då redan i dag!


Beijer erbjuder

Som Säljchef verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att coacha samt utveckla dina medarbetare/verksamheten i ett nära, operativt ledarskap. I ryggen har du en engagerad och uppmuntrande ledningsgrupp som ivrigt hejar på dig!

Dina huvudsakliga uppgifter

I rollen som Säljchef bär du ansvar för att leda företagssäljarna på filialen. Du kommer att ha personalansvar för cirka 10 säljare.

Övriga uppgifter;

  • Driva försäljning via kundmötet
  • Dagligen coacha dina medarbetare
  • Tillsammans med ditt team skapa goda relationer med våra kunder
  • Dagligt personalansvar som inkluderar schemaläggning, prestation-och utvecklingsdialog mm
  • Tillsammans med lokal ledningsgrupp leda filialen
  • Agera föredömligt och ansvara för att interna policys sköts

Vem söker vi?

Då rollen som Säljchef innebär att du verkar i en snabbföränderlig bransch söker vi dig som har erfarenhet ifrån att leda och driva försäljning eller liknande verksamhet. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av att leda ett team. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt team. Du bör även vara kommunikativ och tydlig mot medarbetare samt kunder. Som ledare på Beijer har du förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Som Säljchef ingår du även i den lokala ledningsgruppen. Denna grupp består av Filialchef samt Lagerchef och syftar till att tillsammans få filialen att utvecklas samt sträva efter att medarbetare och kunder trivs på anläggningen. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som mycket meriterande

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till Filialchef och blir en del av ett härligt, passionerat säljteam.Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Några ord från ansvarig chef:
”Som Säljchef i Bandhagen kommer du få tillgång till ett härligt mixat gäng i varierande åldrar. Flertalet med lång erfarenhet från byggmaterialbranschen men vi behöver nu någon som styr teamet vidare mot uppsatta Beijer-mål. Så har du glöden och ledaregenskaperna för att få medarbetare att växa i sina roller, tveka inte att söka denna tjänst”.

Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Filialchef Lars Jansson, lars.jansson@beijerbygg.se eller Denise Nilsson HR specialist Beijer Byggmaterial, denise.nilsson@beijerbygg.se
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Bandhagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.beijerbygg.se/
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.