Hoppa till innehåll
Beans in Cup logotyp

Servicetekniker - kaffemaskiner

Publiceringsdatum
12 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du vår nästa servicetekniker för kaffemaskiner i Solna?

Är du en sann kaffeentusiast som trivs med att interagera med kunder? Som servicetekniker spelar du en avgörande roll i att leverera den perfekta kaffekoppen på arbetsplatsen. Du utgår från vårt kontor i Solna och besöker våra kunder spridda i regionen. Anställningen är ett 100% vikariat på grund av sjukskrivning i ca 6 månader med chans till förlängning och start omgående.

I ditt arbete som servicetekniker arbetar du ute hos våra kunder med installation, smakjustering, teknisk service och problemlösning, samt löpande underhåll av kaffemaskiner.

Du packar din servicebil inför dagen och ser till att våra kunders kaffemaskiner är i fint skick för att kunna ge riktigt gott kaffe på jobbet. Du blir vårt ansikte utåt mot kunden och sätter en ära i att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Du kommer att träffa människor ute på varje plats och ingen dag är den andra lik. Majoriteten av dina dagar tillbringar du hos dina kunder och i i bilen, så det är viktigt att du trivs i ditt eget sällskap och samtidigt uppskattar att prata med kunderna du träffar.

Vem vi söker: 
Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och söker en kollega som är effektiv men samtidigt noggrann och känner ansvar för det du levererar, är proaktiv och självgående. Du trivs med att ha kunden i fokus, att få hjälpa till och tycker om kaffe!

Vi ser gärna att du som söker trivs med högt tempo och är utvecklingsbenägen. Utöver det ser vi att du är en positiv lagspelare som trivs lika bra att arbeta självständigt som i team.

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, B-körkort och datorvana för avrapportering av jobb. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter t.ex. i kundmiljö och är tekniskt intresserad är det meriterande.

Du utgår från vårt servicekontor eller från ditt hem och blir en del av vårt team i Solna där vi är 30 personer. 

Vad du kan förvänta dig: 
Förutom ett spännande uppdrag i ett snabbt växande bolag där du är med och påverkar vår utveckling, erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal. Sveriges godaste kaffe utlovas dagligen!

Servicechefen Christos svarar på några frågor om hur det är att jobba i hans team: 

Hur är det att jobba på Beans in Cup inom Service?
Det kan vara utmanande men givande, och ger möjlighet att interagera med många olika människor varje dag, vilket kan vara både berikande och lärorikt. Samtidigt kräver det också tålamod, flexibilitet och förmågan att hantera stressiga situationer. Det finns många möjligheter att utvecklas och växa i rollen.

Vilka delar uppskattar du mest?
Jag skulle säga att det är möjligheten att skapa positiva upplevelser för alla kollegor, medarbetare och kunder. Jag blir motiverad av att varje dag kan vara annorlunda med nya utmaningar som ger möjligheter att lära sig nytt. Att arbeta i ett team och skapa en positiv arbetsmiljö där alla stöttar varandra är också något jag uppskattar.            

Hur är du som ledare?
Jag försöker vara lyhörd och empatisk för att skapa en atmosfär av tillit och samarbete bland medarbetarna. Jag försöker inspirera och motivera andra att arbeta mot våra gemensamma mål. Jag försöker kommunicera tydligt och effektivt vilket bidrar till att skapa klarhet och riktning för arbetsgruppen. Jag försöker också vara flexibel och anpassar mig till olika situationer och utmaningar som uppstår. Slutligen ser jag alltid potentialen i mina medarbetare och strävar efter att hjälpa dem att växa och utvecklas både professionellt och personligt.

Ansökan och frågor 
Har du frågor om tjänstens innehåll, kontakta vår lokala servicechef, Christos Constantinou, christos.constantinou@beansincup.se, 0760162150. Observera att vi tar endast emot ansökan via ansökningsknappen på grund av GDPR lagstiftningen.

 

Vilka är Beans in Cup? Vi är ett rikstäckande företag med drygt 250 medarbetare från Kiruna i Norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil - att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet.  

Beans in Cup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.