Hoppa till innehåll
Bavaria logotyp

Teamledare Servicerådgivning Bavaria Kista

Vill du bidra med din kunskap och nyfikenhet inom servicemarknad och kundvård? Drivs du av att påverka, effektivisera och förbättra processer? Då kan detta vara rollen för dig, ta nästa steg i karriären och väx med oss!

Rollen
Bavaria i Kista söker nu en Teamledare att ansvara för servicerådgivningen. Som Teamledare kommer du att med fullt personalansvar operativt och effektivt leda, coacha och utveckla teamet - bestående av sju servicerådgivare - mot uppsatta resultat- och kundservicemål. En stor del av din tid kommer även läggas på att stötta det dagliga arbetet i servicerådgivningen. Du rapporterar till och har ett nära samarbete med Servicechef. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
  • Leda, motivera och förse medarbetarna med de kunskaper, kompetenser och förutsättningar som krävs för att effektivt nå gemensamma mål.
  • Tillsammans med teamet utföra de dagligt förekommande arbetsuppgifterna i kundmottagningen.
  • Planera dagens arbeten för att nå högsta kvalitet och effektivitet. I detta förse medarbetarna med daglig stöttning genom morgonavstämningar med fokus på återkoppling och kommunikation » vad gjorde vi bra igår, vad kan vi göra bättre idag.
  • Säkerställa att arbetsprocesser och rutiner finns och följs samt håller god kapacitet och kvalitet.
  • Verka för och inspirera andra till att Bavarias vision realiseras genom att slutprodukten - kunden - får en Next Level-upplevelse i all kontakt med Bavaria.
Vem är du?
Din personliga lämplighet är viktigt för oss. Som person drivs du av att leda och motivera medarbetare, med ett starkt engagemang för att skapa arbets- och kundglädje. Du är handlingskraftig och tar dig an svåra mål med entusiasm och du trivs i situationer där problemlösning är en naturlig del av jobbet. Vidare besitter du en förmåga att fatta snabba beslut och prioritera under högt tempo. Du inspirerar andra att agera och ta ägarskap och du har en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer och göra det möjligt för andra att växa.

För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet från servicemarknad (verkstad eller kundmottagning). Meriterande är tidigare erfarenhet inom retail, hotell, restaurang och/eller resebransch, samt erfarenhet av kundvård och kundklagomålshantering. Svenska och engelska flytande och i skrift är ett krav, likaså B-körkort.

Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående och intervjuer kommer hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast den 2023-04-10. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Benny Stenvall på email Benny.stenvall@bavariabil.se eller telefon 08-588 936 26.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 maj 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bavaria är en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare.

Vi har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristianstad, Arendal, Bryne och Lillestrøm.

Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group som även har verksamhet i Norge och Schweiz samt Hedin Performance Cars (Porsche) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare