Hoppa till innehåll
Bantorget Redovisning AB logotyp

Redovisningsassistent till Bantorget Redovisning i Stockholm

Ansök nu
Har du tidigare arbetat på en redovisningsbyrå och söker nya utmaningar? Vill du bli del av ett team som alltid har nära till skratt? Ta chansen och sök tjänsten som Redovisningsassistent!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Bantorget Redovisning AB en redovisningsassistent till deras kontor i Stockholm. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bantorget Redovisning under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Bantorget Redovisning har kunder inom fackföreningsrörelsen, organisationer och privata företag och arbetar i en webbaserad helhetslösning för ekonomi- och lönehantering. I rollen som redovisningsekonom kommer du att tillhöra ett team på idag fyra medarbetare där vardagen genomsyras av skratt och positivitet. Kontoret är beläget på Kungsgatan i centrala Stockholm och delas tillsammans moderbolaget Bantorget Förvaltning AB, med ytterligare sex personer. Dessutom förekommer tätt samarbete med Norrköpingskontoret.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bantorget Redovisnings önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds
  • En arbetsplats med högt i tak där skratt och humor är en del av kulturen
  • Goda utvecklingsmöjligheter i form av möjlighet till stort ansvar
  • Nära samarbete med kompetenta och erfarna medarbetare
Arbetsuppgifter
Som redovisningsassistent kommer du att vara kundansvarig för ett antal kunder och arbeta i system som bland annat Visma eEkonomi. Arbetet innefattar bland annat löpande redovisningar samt lättare avstämningar.

Vi söker dig som
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå
  • Har arbetat i Visma eEkonomi
  • Är flytande i svenska såväl tal som i skrift
Det viktigaste är inte vad du har för utbildning och bakgrund, då vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bantorget Redovisning. Därmed tror vi att du är självgående och tar ansvar för ditt arbete även i högt tempo. Vidare trivs du i mötet med människor och säkerställer god kontakt och bra service gentemot kunder. Dessutom trivs du i att arbeta i team där dina kommunikativa kunskaper kommer till användning.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Johansson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emelie Johansson
Email
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare