Installatör/ montör

Installatör/ montör

Företaget

B3 Personal är ett projektutvecklingsföretag med bemanning och rekrytering beläget verksamhet nationellt. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Om tjänsten

Som montör hos någon av Bättre Personals kunder så kommer du var en uppskattad resurs i arbetet. Du kommer under ledning av en ledande montör arbeta med alla faser av solcellsinstallation och ges goda möjligheter till fortsatt utveckling.

Rollen som montör/ installatör är varierande, utvecklande och du kommer, i team med kollegor, att bugga om kontor, arbeta med installationer i butiksmiljö samt installera kompletta solcellsanläggningar ute på våra projekt. Som anställd hos Bättre Personal på är du ansiktet utåt mot kunden och du har en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse.

I rollen ingår det:

Inmätning och infästning av solceller på tak.
Placering, montering och koppling av solceller
Montage av IT utrustning
Ombyggnad av kontor
Montering av inredning i butik och kontor
m.m.


Kvalifikationer

Vi tror du är en positiv och lösningsorienterad person som gillar att prestera i team. Du har även ett gott tekniskt kunnande inom bygg eller installation och har verktygsvana. Du är inte rädd för att fråga om du är osäker. Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet inom byggnation och montage.

I denna roll utgår du från vårt kontor i Stockholm och reser tillsammans med teamet till installationer runt om i landet, vilket innebär en del resor. 

Du behöver inte ha varit montör eller installatör innan för att lyckas hos oss. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och vi söker dig som motiveras av en vardag som handlar om prestation och en stark lagkänsla. 
Du tycker det är spännande med variation.

Rollen kräver att du har B-körkort för manuell bil och att du behärskar svenska och engelska. Det är till din fördel om du har tidigare erfarenhet av hantverksliknande arbete eller utbildning mot praktiskt arbete.

Du erbjuds

En bra lön och ett företag som alltid finns tillgängligt för att kunna vara dig behjälplig med de frågor som kan uppstå.

Ansökan

Vi på B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! 
Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (38 dagar kvar)