Bilskadereglerare

Bilskadereglerare

Om tjänsten
B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! 

För kunds räkning söker vi nu en erfaren bilskadereperatör som kan förstärka deras team med sin kompetens och sitt kunnande. Då företaget månar om god stämning på arbetsplatsen så får du gärna vara en öppen och glad person med glimten i ögat. Företaget ligger i södra Stockholm.

Att arbeta som bilskadereparatör kräver ett skarpt sinne för problemlösning och gedigen kunskap inom branschen. Kunden har sedan långt tid tillbaka goda relationer med kunder och försäkringsbolag och därför är det extra viktigt att du har en god serviceförmåga och besitter social kompetens.

Tjänsten är på heltid där arbetstiderna är måndag-torsdag 7-16.45, fredag 7-14. När du blir varm i kläderna och bekväm med uppdraget så finns det möjlighet till flexibla arbetstider där du har möjlighet att ändra tiderna så att det passar din vardag. 
  
Vem är du?
Vi tror att du är en kreativ person med erfarenhet från branschen sedan tidigare. Har du fordonsteknisk utbildning är det ett stort plus. 
 
Då dokumentation är viktigt för företaget och kunder de jobbar med så ser vi gärna att du har erfarenhet inom detta samt att du talar och skriver svenska obehindrat. 

B-körkort är ett krav.
 
.
Du erbjuds
En konkurrenskraftig lön och tillsvidareanställning hos ett företag som är ledande inom branschen i Stockholms kommun.


Ansökan
Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som är i framkanten av branschen? Sök redan idag!
Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P.
Vi jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axlexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (16 dagar kvar)