Hoppa till innehåll
Axfood IT logotyp

Cloud Development Lead till Axfood IT i Stockholm

Ansök nu
Java-utvecklare med intresse för cloud och serverless? Led vägen för Axfood IT som Cloud Development Lead (AWS) i Stockholm.

Vill du bidra till att hålla matpriserna nere? Med en central och effektiviserad IT-organisation och automatiserade lösningar möjliggör vi kostnadseffektivitet över hela koncernen. Just nu växlar vi upp vår cloud- och serverless-utveckling, med fokus på effektiva, moderna och ändamålsenliga lösningar inom AWS där du som Cloud Development Lead gör stor skillnad för vår väg framåt.

Vi erbjuder dig
  • En arbetsgivare som jobbar för kund- och konsumentnytta med ett fokus på prisvärd och hållbar mat.
  • En roll som handen i handsken för dig som taggar till på att göra saker bättre - med fullt fokus på att förändra, förbättra och förfina.
Det här gör du hos oss

Du arbetar i rollen som både senior utvecklare och systemarkitekt. Det innebär att du:
  • Skapar en förståelse för möjligheter och behov genom att hålla dig uppdaterad om AWS-verktyg och -standarder, samt våra behov i samråd med arkitekter, systemansvariga och våra samarbetsparters på Amazon Web Services.
  • Tar fram riktlinjer, standarder och best practice för hur vi bygger komponenter, Bitbucket pipelines och SAM (Serverless Application Model)-applikationer.
  • Stöttar, onboardar och coachar seniora utvecklingsteam samt juniora kollegor i vår nya AWS-gruppering.
  • Bygger hållbara och långsiktiga komponenter i AWS, parprogrammerar och delar kunskap
Ditt team och arbetsplats

Du tillhör vår nya AWS-gruppering inom vår centrala systemutvecklingsgrupp. Du arbetar också mycket nära Cloud Centre of Excellence, som utgör en övergripande styrningsenhet för AWS-lösningar och CloudOps, som driftar och äger plattformen.

I gruppen Central Systemutveckling arbetar ca 50 personer med primärt Java-utveckling och vidareutveckling av våra SAP-system. Här möter du kompetenta och nyfikna kollegor med olika specialistområden men ett gemensamt engagemang för att bygga riktigt bra lösningar. Vi arbetar enligt en hybrid-policy och träffas ett par gånger i veckan på kontoret vid Torsplan.

Mer om dig

Du har en bakgrund som Java-utvecklare med kompetens inom Git, pipelines, CI/CD och deployment - gärna på AWS-miljö. Antalet år är mindre viktigt, men du har hunnit bli trygg i utveckling på moderna miljöer och är redo att ta ett steg mot större ansvar och en roll där du coachar andra. Våra arbetsspråk är svenska och engelska, och vi söker dig som är bekväm med att använda båda språken som arbetsspråk.

Du trivs med att arbeta med andra mot gemensamma mål, och har förmågan att se både detaljerna och den övergripande strategiska och organisatoriska bilden. Du identifierar förbättringsmöjligheter och genererar både lösningar och resultat.

Det är ett plus, men inte ett krav med erfarenhet av serverlessutveckling och containerlösningar (Docker och/eller Kubernetes).

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Ströberg
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Axfood IT är det digitala navet i koncernen. Det är genom de projekt som drivs av Axfood IT som vi tvärsöver hela Axfoodkoncernen kan jobba mer datadrivet och fortsätta utveckla och förbättra allt ifrån butikernas e-handel till logistiklösningar. Vårt mål är att utveckla branschens enklaste och bästa upplevelser kring maten. Det gör vi både genom nytänkande och smarta lösningar.

I Axfoods bolagsfamilj ingår bland annat butikskedjorna Willys och Hemköp, Tempo, Handlar'n, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem. Tillsammans har vi drygt 12 000 medarbetare och en omsättning om cirka 66 miljarder kronor. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare