Hoppa till innehåll
Axfood IT AB logotyp

Applikationsspecialist SAP SuccessFactors

Ansök nu
Om Axfood IT
Axfood IT är det digitala navet inom Axfoodkoncernen. Med en av matbranschens största IT-avdelningar, med drygt 300 medarbetare, skapar Axfood IT rätt förutsättningar för att varje bolag inom Axfood ska ha branschens bästa IT-lösningar – på ett agilt arbetssätt och med den senaste tekniken!
Genom deras många varumärken, kompetenser och bakgrunder har Axfood IT kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller olika system till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift och förvaltning till mångåriga IT-strategier. På Axfood IT arbetar de mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med en stor verksamhetskompetens.

Din roll som Applikationsspecialist SAP SuccessFactors
Som Applikationsspecialist för HR-systemet SAP SuccessFactors (SF) ingår du i Axfood IT:s enhet Utveckling Medarbetare Data Insight, med tillhörighet i HR IT, och är del av avdelningen som ansvarar för utveckling och förvaltning av Axfoods HR-system. Avdelningen är en nyckelfunktion för att ge kvalitativ leverans till verksamheten. I rollen som Applikationsspecialist för SF blir du en viktig och central person då SF är det primära systemet för HR-organisationen. Du har ett tätt samarbete med ditt eget team inom Axfood IT samt verksamhetens processpecialister inom HR-teamet. Du är med från kravställning till leverans och leder utvecklingsärenden i JIRA i nära samarbete med HR-teamet, egna teamet samt andra personer inom Axfood efter behov. Rollen innefattar att planera, lösa och driva olika utvecklingskrav för SF likväl som att arbeta med releaser och i projekt inom Axfood. Du är också en viktig del i att uppehålla en bra förvaltning för HR-systemen, primärt SuccessFactors. Du arbetar löpande med administration och dokumentation av lösningar i utvecklingsarbetet.
Din roll innefattar att:
 • Vara en del av utvecklingsarbetet för HR-system i organisationen
 • Ta en aktiv och proaktiv roll i att hitta de bästa lösningarna för SuccessFactors och övriga HR-system
 • Arbeta med förvaltningsorganisationens dagliga arbetsprocesser
 • Agera med teknisk expertis gällande de komponenter, applikationer och system som används inom HR-området
 • Medverka i kommande projekt och utredningar
 • Utreda samt lösa incidenter och problem
 • Arbeta med kravanalys i nära samarbete med verksamheten
Dina kvalifikationer
 • Systemvetare eller motsvarande utbildning
 • Mycket god erfarenhet av SAP SuccessFactors, främst inom modul EC
 • Arbetslivserfarenhet som Applikationsspecialist eller liknande inom HR-området
 • Erfarenhet och god förståelse för HR-processer
 • Erfarenhet av att arbeta i en utvecklings- och förvaltningsorganisation
 • God vana av agilt arbetssätt
För att lyckas i rollen är du initiativrik, drivande, lösningsorienterad och självgående i ditt arbete. Du är öppen, tydlig och prestigelös i din kommunikation samt har lätt för att samarbeta med olika människor. Vidare trivs du med att arbeta på ett välstrukturerat och noggrant sätt. Slutligen är du en teamplayer by heart och trivs med att tillhöra ett roligt och ambitiöst team.

Vad företaget erbjuder dig
På Axfood IT finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Medarbetarnas olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Axfoodkoncernen uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla deras tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill Axfood skapa ett öppet klimat där alla medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att växa och utvecklas tillsammans gör att alla inom Axfood kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter!

Övrigt
Start: Omgående alt. enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Applikationsspecialist till Axfood IT intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare