Hoppa till innehåll
Avtalat logotyp

Ansvarig IT-arbetsplats till Avtalat i Stockholm

Publiceringsdatum
03 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Mathias Jonsson
Email
Telefon
Ansök nu
Som Ansvarig för IT-arbetsplats på Avtalat har du en nyckelroll i att säkra vårt tekniska stöd för att vi ska kunna nå våra mål!

I denna roll blir du en del av en spännande resa i en organisation under uppbyggnad och utveckling, med stora möjligheter att påverka och testa nya vägar framåt. Du får jobba med ny teknik och har stora möjligheter att använda din kompetens för att göra skillnad för dina kollegor.

I rollen har du ett stort ansvar inom området IT-arbetsplats och användarstöd som är en viktig basplatta för den dagliga verksamheten. Du kommer ha många kontaktytor i en omväxlande och bred roll som innefattar allt från koordinering och styrning av IT-leverantörer till IT-administration och support till dina drygt 70 kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag där du till en början är anställd hos oss på Ada Digital och hyrs ut som konsult till Avtalat, men där ambitionen är att bli överrekryterad.

Vi erbjuder dig

På Avtalat får du vara med på en utvecklingsresa som kräver entreprenörsanda, samarbete och en stor portion nyfikenhet. För dig som vill vara med och påverka och utveckla finns stora möjligheter att använda din kompetens och erfarenhet för att verkligen göra skillnad - både för dina kollegor och i förlängningen för våra närmare 3 miljoner kunder.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsmiljö med högt engagemang, flexibla arbetssätt och ny teknik. Vi tar balansen mellan arbete och privatliv på allvar, och givetvis har vi kollektivavtal och fina personalförmåner.

Det här gör du hos oss
  • Koordinera och styra IT-leverantörer.
  • Administrera licenser, användare och behörigheter i olika SaaS-tjänster.
  • Agera systemspecialist för överenskomna IT-komponenter
  • Administrera arbetsytor och behörigheter i Sharepoint.
  • Koordinera och kommunicera vid IT-relaterade incidenter och förändringar.
  • Agera kontaktyta och fördela interna IT-ärenden.
  • Ansvara för att ta fram instruktioner och guider för Avtalats medarbetare, samt vara med och implementera dem.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att ingå i avtalats IT-enhet där du är den huvudsakliga resursen inom området IT-arbetsplats och arbetsstöd. Du rapporterar till chefen för IT-drift och IT-säkerhet som är övergripande ansvarig för området. Du kommer jobba mot flera olika delar av organisationen och stötta samtliga anställda på Avtalat, samt har kontakt med flera olika tredjepartsfunktioner. Du kommer sitta i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm, precis intill Centralstationen.

Mer om dig

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet inom IT-drift, gärna med arbete gentemot olika IT-leverantörer. Du kan ha erfarenhet som beställare av IT-tjänster, alternativt ha suttit på leverantörssidan. Tekniskt behärskar du Sharepoint, Office 365 och har förståelse för helheten av IT-drift inom Microsoft. Vi ser också att du kan kommunicera fritt i både svenska och engelska.

Vidare ser vi att du som person trivs med att ta initiativ, är kommunikativ och sätter stort värde på bra service. Har du dessutom ett stort IT-intresse och gillar att inspirera andra i form av utbildningar och workshops är det ett stort plus. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Avtalat logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 jan. 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
https://adadigital.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb