Hoppa till innehåll
Avanzera AB logotyp

Framåt ekonom kunnig i FAST2, start omgående!

Vårt uppdrag:
Nu söker vi en ekonom som har erfarenhet från affärssystemet FAST2 med start omgående till vår kund i fastighetsbranschen.

Du kan välja om du vill arbeta deltid eller heltid men det kommer i båda fallen att vara tillsammans med trevliga kollegor! Arbetsplatsen är belägen på Södermalm i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs hos oss på Avanzera och din arbetsplats är hos vår kund. Som konsult hos Avanzera har du fast månadslön och betald semester. Har du F-skatt sedel och önskar arbeta som associerad konsult ät du också välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter:
Din arbetsuppgifter kommer främst att bestå av;

- Hyresadministration
- Ekonomi
- Administration
- Dokumenthantering
- Krav- och påminnelsehantering
- Avtalshantering

Din bakgrund:
Du kan antingen ha arbetat som ekonomiassistent med inriktning mot hyresadministration eller vara en senior redovisningskonsult som vill arbeta några dagar i veckan parallellt med andra redovisningsuppdrag. Dock med fortsatt krav på systemet FAST2 och kan du Agresso är även det meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss:
Avanzera grundades 1998. Hos oss får du en personlig konsultchef som är med dig genom hela resan från intervju till uppföljning av uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och att vårt samarbete ska bli bra och långsiktigt.

Något som är viktigt för dig som ser dig omkring efter ett nytt jobb är att vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag genom Kompetensföretagen vilket innebär att vi har kollektivavtal och försäkringar vilket är en trygghet för dig bland annat genom att du har tjänstepension. En annan trygghet är att vi varit verksamma i mer än 20 år i branschen vilket borgar för att vi arbetar med långsiktiga relationer med både kunder och våra anställda. Vi är det enda bemanningsföretaget som uppmanar alla kunder och anställda att lämna omdömen om oss genom Reco. Här kan du läsa omdömen från våra anställda och våra kunder https://www.reco.se/avanzera-ab. Hoppas att du snart är en av dem som ger oss ett omdöme.


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare