Vi söker Butiksmedarbetare till vår Autoexperten butik i Bromma

Vi söker Butiksmedarbetare till vår Autoexperten butik i Bromma

Vill du arbeta i butik och har ett brinnande motorintresse? Vi söker förstärkning till vårt team i Bromma!

Arbetsbeskrivning

Som butiksmedarbetare på Autoexperten i Bromma kommer du att ingå i vårt team på 5 personer.

I vår butik förväntas vi ge förstklassig service till våra kunder i såväl butik som via telefon. Du kommer dagligen att hjälpa kunderna att köpa våra produkter, men även kunna vara en viktig kugge för att hitta lösningar när de kört fast. Eftersom vi även kör ut reservdelar till våra verkstadskunder så är det ett krav att du har B-körkort.

Din profil

För att trivas hos oss tror vi att du är en nyfiken person som gillar att utvecklas och lära dig nya saker. Du vill ge det lilla extra till våra kunder, är strukturerad och tar eget ansvar för ditt arbete. Du är naturligtvis också positiv, utåtriktad och gillar att sälja. Att du har ett eget motorintresse ser vi som en självklarhet.

Vad får du hos oss

Autoexperten är en del av KG Knutsson koncernen vilket ger oss ett starkt varumärke och stora möjligheter till utveckling. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension, kollektiva försäkringar, internutbildningar, mm.

Övrig Information

Omfattning: Heltid, start efter överenskommelse, Månadslön

Placeringsort: Bromma, Stockholm

Arbetstider: Arbetstiderna är vardagar utifrån butikens öppettider

Vill du veta mer om oss och tjänsten, besök www.autoexperten.se eller kontakta platschef Pontus Westman på telefon: 076-696 02 04 eller mail: pontus.westman@autoexperten.se.

Intervjuer sker löpande så vi ber dig att skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pontus Westman
Telefon 0766960204
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 350 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. Vi tror på att, i första hand, laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Längre leve din bil - smart, enkelt och hållbart. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss. I vår webshop kan du beställa tillbehör till bilen och garaget samt reservdelar för släpvagn dygnet runt med uthämtning i butik inom 24h och hemleverans inom 3 vardagar.