Hoppa till innehåll
Aura Personal AB logotyp

Däckskiftare sökes i Stockholm (Utbildning ingår)

Publiceringsdatum
26 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om jobbet:
Vi söker nu personal inför kommande däcksäsong! Där ingår tjänsterna som däckskiftare och lagerpersonal med placering hos våra kunder i Stockholm. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo, Audi och Porsche. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Stockholms mest moderna däck- och bilverkstäder.

Vi erbjuder en utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från vinter- till sommardäck. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Din profil:
Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Aura Personal AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 mars 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.