Hoppa till innehåll

Ta chansen att bli en del av ATS Kraftservices härligt gäng. Här stöttar och hjälper vi varandra för att nå bästa resultat. Var med och utvecklas tillsammans med oss i en organisation med framåtanda.

Vi söker nu en ersättare för vår duktiga projektadministratör som valt att gå vidare.

Om tjänsten
Som projektadministratör har du en viktig roll i våra projekt inom elkraftsdistribution med att stötta upp med kallelser, protokoll, koordinera kontakter med kunder, markägare och myndigheter. Du kommer självständigt utforma och författa dokument och sammanställa projekthandlingar.

Arbete görs i egna, myndigheters och kundspecifika IT-system. Du är aktiv i flera projekt samtidigt där du stöttar och kontinuerligt följer upp.

Din placering kommer att vara i Solna på Peabs kontor.

Kravprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter från el- eller bygg branschen och någon lämplig teoretisk utbildning.

Som person tror vi att du känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. Därtill har du en god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att skapa goda relationer.

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta affärsenhetschef Per Andersson, 072-533 39 85 eller HR partner Kerstin Nilsson, 072-141 66 59.

ATS är ett entreprenadbolag inom energiteknik som erbjuder tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad av lokalnät, ställverk, region- och stamnät samt inom industrin. ATS är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

ATS kraftservice logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Solna
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Sundbyberg
Organisation & ledning
Företagslogga