Hoppa till innehåll
Asteri Facility Solutions AB logotyp

LEDARE INOM LOKALVÅRD TILL STOCKHOLM

Publiceringsdatum
24 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en ledare inom lokalvård som brinner för service och har fokus på kundupplevelsen?

VI SÖKER PLATSCHEF TILL VÅR LEVERANSORGANISATION FM & CLEANING i STOCKHOLM
Asteri befinner just nu i ett mycket spännande skede med både befintliga kunder och flera nya affärer som visar vägen till framtidens lokalvård och arbetsplatsservice utöver det vanliga. Med Asteri får våra kunder service som är hållbar för människa, miljö, ekonomi och det lokala samhället. Vi är ett innovativt bolag med stort mod och nära till besluten. Hos oss sitter det inte fast om man säger så. Är du en erfaren ledare som har lätt för att bygga förtroende hos både medarbetare och kund, erfarenhet av lokalvård, administrativ ådra och ett stort teknikintresse - Here we are! Vi söker ledare till flera uppdrag och på olika nivåer i leveransen.

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder en hållbar lokalvårdsservice med moderna metoder och arbetssätt. För oss är användningen av miljövänliga produkter och skonsamma rengöringsmetoder en självklarhet för att minska vår påverkan på miljön och lokalerna vi vårdar samt bidra till människors välmående. Asteri kännetecknas av en stark framåtanda och innovativt tankesätt och vi ligger i framkant gällande nyttjande av modern teknik och smarta digitala städverktyg. Vi tror att uppkopplad teknik (IoT) förbättrar våra kunders serviceupplevelse avsevärt och inkluderar detta i vårt kunderbjudande.

Hos oss finner du en dynamisk arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att utveckla och förbättra vårt företag och vår service till våra kunder. Vi sätter stort värde på våra medarbetare och lever en kultur som främjar engagemang, kontinuerliga förbättringar och lärande.

Vi söker nya ledare på flera orter, men framför allt i Stockholm, Östergötland och Södermanland

Läs mer om de olika rollerna här nedan. Stämmer någon av dem in på dig? Vänta inte med att söka! Vi längtar efter att få lära känna dig och hur vi tillsammans kan forma vår framtid.

KVALIFIKATIONER FÖR ATT JOBBA SOM PLATSCHEF
Du som söker är en person med ett superbt servicemannaskap och värdesätter goda relationer och gott samarbete med både kunder, medarbetare och leverantörer. Vidare är du strukturerad, noggrann, engagerad och självständig och är van vid att använda dator, mobil och andra uppkopplade enheter som verktyg för att rapportera och kommunicera med samt inhämta information. För rollen som Platschef hos oss krävs att du har ett par års erfarenhet som operativ ledare inom städbranschen.

Vidare har du arbetat inom städbranschen och har tillförskansat dig en god kunskap gällande städmaterial, städredskap, arbetsmetodik, maskinkunskap och produktval inom lokalvård. Vi ser gärna att du har en certifiering i SRY, PRYL och/eller INSTA800, och har du även specialistutbildning inom t ex golvvård så är det meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten. Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningen hos oss omfattas av kollektivavtal samt kollektivavtalade försäkringar och pension. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla medarbetare.

Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta och vistas inom EU. Vid en anställning på måste du därför kunna bevisa din rätt att arbeta inom EU genom att uppvisa ditt medborgarskap (exempelvis pass eller nationellt ID). Är du medborgare utanför EU/EES förutom pass även kunna uppvisa ditt arbetstillstånd.

Rollen som platschef på Asteri
Den operativa rollen som Platschef passar dig som har erfarenhet av och vill arbeta med daglig arbetsledning och bemanning av lokalvårdspersonal, är bekväm med ansvar för daglig drift och säkerställande att leveransen till kund följer överenskommet avtal. I rollen kommer du arbeta utvecklingsorienterat och med målet hög kundnöjdhet och du kommer rapportera till Kundchef.

Rollen innebär att du ansvarar för den löpande kontakten med kunden, har personal- och arbetsmiljöansvar för underställda servicemedarbetare (lokalvårdare) och att du ansvarar för daglig arbetsledning av desamma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:
  • Säkerställa leverans av servicetjänster till kund i enlighet med avtal
  • Vara första kundkontakten och arbeta för att utveckla kunduppdraget tillsammans med kund
  • Kvalitetsuppföljningar och dokumentation i vårt kvalitetssystem
  • Anställning av servicemedarbetare - både tillsvidareanställda och tidsbegränsat anställda
  • Ansvara för bemanning, schemaläggning och semesterplanering
  • Attestering och uppföljning av tidrapportering i schemaläggningssystemet
  • Säkerställa god introduktion av servicemedarbetare
  • Säkerställa god och säker arbetsmiljö i kunduppdraget
  • Säkerställa att erforderligt material och verktyg/redskap finns tillgängliga för medarbetarna och i uppdraget
Asteri Facility Solutions AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Tyresö
Organisation & ledning
Företagslogga
Södertälje
Organisation & ledning
Företagslogga