Simkunnig personlig assistent till 13 årig kille i Stureby

Simkunnig personlig assistent till 13 årig kille i Stureby

Assistans i Balans har sedan 2010 bedrivit personlig assistans med visionen "att frigöra livskraft!" . Detta uppnår vi endast med hjälp av de bästa personliga assistenterna! Är du en av dem?!

Jag är en glad kille på 13 år som på fritiden tycker jag om att bada, lyssna och spela musik. Att vara i naturen är också något gör mig glad - jag tycker till exempel om att gå på promenader, leka i parker och göra roliga utflykter. Om detta tilltalar dig och vi gillar varandra så kan du bli nya personliga assistent! Du kommer att assistera mig ca 30-32h/veckan med alla mina grundläggande behov (tex matning, förflyttning, hygien och kommunikation).

Vem är du?
Jag vill att du ska kunna prata flytande svenska då det är viktigt att jag kan kommunicera med dig. Du kommer även behöva vara min röst när jag vill prata med andra. Det är viktigt att du känner dig stark i kroppen samt har en god fysik för att kunna assistera mig vid förflyttningar. Du får gärna vara en påhittig och positiv person. Och då jag tycker om att bada vill jag att du ska känna dig trygg i vattnet tillsammans med mig när jag badar.

Om tjänsten
Arbetstiden kommer vara på eftermiddagar/kvällar och helger. På loven kan även dagtid bli aktuellt. Att arbeta tillsammans med mig skulle kunna fungera perfekt för dig som är flexibel och vill ha ett extra jobb eller helt enkelt jobba dessa tider.

Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion och att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning.
  Lön Individuell lönesättning. Avtal Fremia.

  Ansökan Sker via formuläret nedan.
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Psykolog
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (8 dagar kvar)