Hoppa till innehåll
Assemblin Ventilation logotyp

Projektingenjör Entreprenad

Som projektingenjör inom entreprenad på Assemblin Ventilation i Stockholm ansvarar du tillsammans med projektchef, projekterings- och projektledare för att säkerställa projekt från uppstart till genomförandet är lönsamt, håller en hög produktivitet och god kvalitet.

Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation. Våra kunder är bygg-, infrastruktur- och fastighetsbolag samt regioner.

Vi månar om våra medarbetares kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Ta chansen och vara med i ett utmanande, spännande och utvecklande lag!

Dina arbetsuppgifter:
 • Ansvara för att projekt följer verksamhetssystemet, lagar och förordningar.
 • I samråd med projektgruppen ta fram uppgifter och underlag för tids-, betalnings-, kvalitets- och miljöplaner, PM/ÄTA samt avvikelsehantering.
 • Planera/förbereda inköp, material leveranser och logistik.
 • Delaktig i ekonomistyrningen att projektens kalkyl och tidsplan följs genom kontroll, uppföljning och lagda prognoser.
 • Ha kontakt med beställaren och slutkund för att vara lyhörd för önskemål som uppstår. Vid behov delta i externa byggmöten.
 • Ta fram olika former av dokument och bistå projektgruppen med övrig administration.
 • Rapportera till projektchefen och du blir placerad på vårt kontor i Solna. Till sommaren 2024 kommer kontoret att flytta till Västberga. Säkerhetsprövning och drogtest sker innan anställning.
Din bakgrund/personlighet:
 • Har du arbetat som projektingenjör / entreprenadingenjör /samordnare / koordinator i några år i entreprenadprojekt inom branscher såsom: installation, VVS, energi, värme, kyla, el, bygg, konsult eller närliggande branscher är du högintressant för oss. Kunskaper inom ventilation är en fördel men inget krav.
 • God administrativ förmåga krävs i rollen. Du gillar att vara "spindeln i nätet" och kan hantera många olika ärenden samtidigt.
 • Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande.
 • Är du en proaktiv, engagerad, strukturerad, noggrann och kundorienterad person är du rätt person för jobbet.
 • Du har goda kunskaper i svenska/engelska och innehar B-körkort. Erfarenhet av att arbeta med projektmodeller och en god IT-vana är förutsättningar som krävs för tjänsten. Du kommer att arbeta främst i Primavera (tidsplaneringssystem) och i Microsoft 365.
Vi erbjuder:
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Sökord: projektingenjör, entreprenadingenjör, Project Engineer, Contracting Engineer, projektledare, projektkoordinator, projektsamordnare, projekteringsledare, projektör, arbetsledare, arbetschef, konsult, entreprenad, installation, ventilation, VVS, VS, energi, värme, kyla, styr och regler, el, bygg
Assemblin Ventilation logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar. Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 22 orter i Sverige, omsätter 1,6 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblin koncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vi har en omsättning på 14,6 miljarder kronor och cirka 7100 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.