Lönespecialist

Lönespecialist

Nu söker vi dig som har jobbat 1-2 år med hela lönekedjan till Assemblin EL. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start i början av April och pågår fram 12 månader fram med stor chans till förlängning. Vår kund sitter i södra Stockholm i fina lokaler.

Ditt uppdrag
Som lönespecialist hos Assemblin kommer du att tillhöra ett härligt löneteam som består av tre lönespecialister samt en lönechef där samarbete står i fokus. Löneteamet supporterar bolag och verksamheter samt hantera både tjänstemanna- och kollektivavtalslöner i Agda PS.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med hela lönekedjan på ett processinriktat arbetssätt med rotation på ansvarsområden inom teamet. Du kommer även att hantera interna lönerelaterade ärenden samt frågor via mail och telefon. I arbetet förekommer en del manuell hantering.

Din bakgrund
Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet av lönearbetet. Då Assemblin ska genomföra ett systembyte behöver dem nu hjälp att stötta upp i lönearbetet för att frigöra tid åt det projektet. Som person är du är framåtlutad, systemvan och tycker om att samarbeta i team. Då rollen innebär många kontakter internt behöver du vara serviceinriktad med en god kommunikativ förmåga.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer

här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Ida Asmar (ida.asmar@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.