Hoppa till innehåll
Asfaltsgruppen logotyp

Arbetschef till Asfaltsgruppen i Stockholm

Ansök nu
Är du en en lyhörd ledare som lägger stor vikt vid att bygga tillit och skapa bra relationer till dina medarbetare? Asfaltsgruppen söker nu en arbetschef till Stockholm med placering i Tumba. Vi arbetar med löpande urval, sök tjänsten redan idag för att inte missa denna unika möjlighet att vara en del av ett företag som satsar framåt!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Asfaltsgruppen en arbetschef då den tidigare har slutat och gått vidare i karriären. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Asfaltsgruppen.

Asfaltsgruppen är ett växande entreprenadföretag inom asfaltbeläggning med cirka 80 medarbetare med huvudsakligt verksamhetsområde i Östergötland, Södermanland, Stockholm och norra Småland. Som arbetschef i Stockholm kommer du att ha personalansvar för 20 medarbetare varav sex av de tjänstemän. Kontoret är beläget i Tumba där närmsta asfaltsverk finns i Vagnhärad. Du kommer tillsammans med VD samt dina två arbetschefs-kollegor även att ha en plats i ledningsgruppen och få vara med att fatta viktiga beslut för företagets fortsatta lönsamhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Asfaltsgruppens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds
  • Stora utvecklingsmöjligheter i en bred och varierande roll
  • En arbetsplats som präglas av god stämning, högt i tak och korta beslutsvägar.
  • Att vara en viktig del av ett företag som ständigt arbetar med att fortsätta vara en självklar och attraktiv arbetsgivare
Arbetsuppgifter
Som arbetschef är dina arbetsuppgifter väldigt varierande men de tre främsta arbetsområdena är personal, produktion och ekonomi. I det innefattar:
  • Ansvara för personal och säkerställa en god arbetsmiljö för alla, oavsett tjänsteman eller yrkesarbetare
  • Rekrytering av ny personal inom regionen tillsammans med dina två platschefer
  • Ansvara för planering och utveckling av företaget genom att driva regionens ekonomiska resultat där du rapporterar till VD:n
Vi söker dig som:
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom asfaltsbranschen som arbetschef eller platschef
  • Har B-körkort
  • Hanterar det svenska språket flytande i såväl tal som skrift
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att det är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Asfaltsgruppen. Du är ansvarsfull och självständig i ditt arbete. Du har även en god känsla för relationer och är engagerad i dina medarbetare samt deras välmående. Vidare är du stresstålig, flexibel och lösningsorienterad då du ibland kan behöva att snabbt omprioritera dina arbetsuppgifter.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm/Tumba
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Johansson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emelie Johansson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Asfaltsgruppen grundades 2001 och vi är i dag ca 80 medarbetare som arbetar med all typ av asfaltering. Det kan gälla anläggning av ny eller befintlig väg åt Trafikverket, att asfaltera en gårdsplan utanför en industri eller att asfaltera en garageuppfart åt en villaägare.. Vi har också kompetensen att ta hand om hela kedjan vid mark- och anläggningsarbeten. Vi är ett flexibelt företag med korta beslutsvägar, engagerade och kompetenta medarbetare som sätter kvalitet och hög servicenivå i första rummet. Asfaltsgruppen drivs som ett självständigt bolag helägt av börsbolaget Infrea AB. Infreas affärsidé är att förvärva och utveckla lokalt starka företag inom affärsområdena Mark & Anläggning och Vatten & Avlopp i Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare