Hoppa till innehåll

Innesäljare byggplåt/tätskikt till Areco i Spånga

Vi på Areco menar att våra bästa tillgångar är våra anställdas talanger. Företaget befinner sig i en expansiv och spännande fas med ständig målsättning att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själva med kunden i fokus.

Vår tillväxt i Stockholm betyder att vi nu behöver stärka vår säljkapacitet på kontoret i Spånga för att erbjuda våra kunder den service som behövs. Vill du vara med på tåget, ser dig som en av oss och med glimten i ögat ser en utmaning i att vara med att utveckla Areco vidare, vill vi att du söker dig till oss.

Om tjänsten


Tjänsten innebär att du tillsammans med vår nuvarande personal ansvarar för att sköta om befintliga kunder inom dessa segment samt utveckla nya kunder/kanaler.
På filialen finns funktionerna för att dina kunders behov av försäljning, lagerhållning, service mm ska vara väl tillgodosedda.

Dina kvalifikationer

- Tidigare yrkeserfarenhet inom eller mot dessa segment eller inom bygghandeln

- Datorvana

- Förmåga att kommunicera med leverantörer och kunder

- Förståelse för logistiska förbättringsprocesser

- Ett sinne för affärer

- Kunna hantera många bollar i luften samtidigtDina egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person och har en flexibel och serviceinriktad inställning. Du trivs i en föränderlig miljö då
Areco är ett bolag där det ständigt händer nya spännande saker vilket även är en av utvecklingsmöjligheterna för rollen. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en hög arbetsmoral.

Vad kan företaget erbjuda dig?

Areco Direct befinner sig i en expansiv fas med högt tempo och många bollar i luften. Vår ständiga målsättning på Areco Direct är att hela tiden förnya, förbättra och utveckla oss själva samt företaget, med kunden i fokus. Areco Direct har ett starkt team som drivs av förändringar och nya utmaningar och för rätt person finns stora möjligheter att skapa en framgångsrik anläggning.

Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast. Skicka ditt CV och ett personligt brev till robert.holmberg@areco.se

Välkommen med din ansökan!
Areco Direct AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Kort om företaget

Areco Direct är grossistverksamhet inom Areco-koncernen med elva butiker i södra och mellersta Sverige. Vi lagerhåller de egentillverkade produkter ur
Areco Profiles byggplåtssortiment, men säljer även kompletterande produkter som t. ex. handelsstål, armering och ventilation. Utbudet av produkter anpassas för att ständigt följa kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig till plåtslagerier, hallbyggare, takläggare, ventilationsfirmor.
http://www.arecodirect.se

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga