Hoppa till innehåll
Arbesko Aktiebolag logotyp

Exportsäljare

Ansök nu

Exportsäljare till Göteborg / Stockholm

Är du intresserad av en spännande karriär inom försäljning med hela Europa som distrikt? Då har du kommit till rätt plats! Arbesko söker dig som är en resvan och driven person till rollen som exportsäljare.

Om tjänsten
Som exportsäljare arbetar du med att driva försäljningen av Arbeskos produkter på den europeiska marknaden. För att göra detta möjligt skapar du tydliga planer och en god struktur kopplat till budgetmål. Med ett engagerat förhållningssätt kommer du att bearbeta framförallt metallindustrin både vad gäller nya och befintliga kunder. Du kommer självständigt ansvara för hela affärsprocessen, från att identifiera potentiella kunder till att skapa både lönsamma och långsiktiga samarbeten.

Europa är din arbetsplats och du kommer att träffa kunder från olika kulturer vilket ställer stora krav på affärsmannaskap och kommunikation. Din placering är flexibel men bra om du har närhet till en flygplats.

Vad säger Terje Mydland, KAM Norge, om hur det är att jobba på Arbesko? 

”Under mina nu åtta år på Arbesko har jag uppskattat att arbeta med ett varumärke som värderar kvalitet, hållbarhet och lokal anknytning väldigt högt. Att kunna presentera Arbesko för kunder som arbetar i de mest krävande arbetsmiljöerna och att alltid vara säker på att vi erbjuder en premiumprodukt, gör vardagen både varierad och mycket intressant.

Vi löser utmaningar för våra kunder varje dag! Dessutom ser underbara kollegor i både Norge och Sverige till att arbetsmiljön är god och jag har alltid någon att ringa om jag behöver stöd eller råd i min vardag.”

Vi söker dig
Som både är van vid och tycker om att resa, nätverka och jobba mot uppsatta försäljningsmål. Du har sedan tidigare dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning. Du drivs av utmaningar, har en fallenhet för att bygga relationer och att skapa ett förtroende hos kunder. Vidare ser vi att du har en vardag som matchar med att vara hemifrån frekvent.

Dina kvalifikationer

  • God erfarenhet av att driva försäljning mot uppsatta mål
  • God erfarenhet av att både skapa och följa upp försäljningsplaner
  • Dokumenterad erfarenhet från internationell försäljning
  • Högskoleexamen / eftergymnasial utbildning är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska, engelska och tyska, övriga europeiska språk är meriterande

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz. Du når Alexandra på 08-514 816 45.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Det som startade med en av Sveriges första partiskomakare är idag ett marknadsledande företag medförsäljning både i och utanför Norden. Arbesko har producerat skyddsskor och yrkesskor av högsta kvalitet sedan 1839, och det i skomeckat Kumla. Än idag drivs vi till nya innovationer och samarbeten där fokus på kvalitet, säkerhet och funktion alltid står i centrum.

Arbesko är sedan 2017 en del av Bergman & Beving. Bergman & Beving-koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och består av ett 20-tal bolag som finns representerade i över 25 länder. Vi har totalt cirka 1 300 anställda och omsätter cirka 5 miljarder kronor.

Läs mer om Arbesko på arbesko.com/se/

Arbesko Aktiebolag logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Umeå
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga