Miljökoordinator till Aratron

Miljökoordinator till Aratron

Teknikhandelsbolaget Aratron söker en Supply Chain Compliance Coordinator / Miljökoordinator med placering i Stockholm

Aratron utvecklar och säljer komponenter och system till tillverkningsindustrin och systemintegratörer och söker nu en Supply Chain Compliance Coordinator / Miljökoordinator med ansvar för företagets lagbevakning och lagefterlevnad kopplat till kemikalie- och miljölagstiftningen.
Ta chansen att arbeta i en varierande roll på ett tryggt och stabilt företag som välkomnar ständiga förbättringar och goda idéer. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Aratron är ett bolag med starka finanser och tillväxt. Du kommer ha stor möjlighet att själv påverka, planera och utveckla ditt arbete. Du kommer att arbeta i ett målorienterat team med högt i tak och hög servicenivå mot våra kunder som en av våra viktigaste ledstjärnor.

Vi söker en nyfiken och engagerad kollega som tar sig an arbetet med lagbevakning och lagefterlevnad. I gengäld erbjuder vi:
 • Stor variation i arbetet och en attraktiv arbetsmiljö.
 • Möjlighet att påverka ditt arbete, processer, rutiner och systemutveckling.
 • Omfattande kontakter med både leverantörer och kunder.
 • En platt organisation med högt i tak, mycket samverkan och god stämning.
Dina arbetsuppgifter
 • Övergripande ansvar för Supply Chain Compliance (lagbevakning, lagefterlevnad, lagrevision) samt därtill hörande informationsinsamling, informationshantering och rapportering till kunder och andra intressenter, bl.a. avseende Reach, RoHS, SCIP, CM, Certificate of Origin, miljöutredning, miljörapportering och kemikaliehantering.
 • Utvärdering av leverantörer med fokus på kvalitets-, miljö- och hållbarhetskontroll av deras verksamhet och produkter.
 • Sammanhållande för auditar och andra assessments som genomförs av våra kunder på oss.
 • Stödjande roll inom övriga delar av vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete, inkl. ISO9001, ISO14001 etc.
Värt att veta

Du arbetar i nära samarbete med vår kvalitets- och hållbarhetschef samt stora delar av övriga organisationen. Du sköter kommunikationen med våra kunder och andra intressenter inom ditt ansvarsområde och du kommer därigenom även ha mycket kontakter med våra leverantörer för att kunna tillse efterfrågad information.

Du kommer dela din tid på Aratron med systerbolaget Tritech Solutions men det är Aratron som blir din formella arbetsgivare. Båda verksamheterna är baserade i Solna Strand med fem minuters promenad mellan kontoren.

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen tror vi att du:
 • Har relevant högskoleutbildning eller flerårig praktisk erfarenhet inom lagefterlevnad mot miljölagstiftningen.
 • Har kunskap och intresse för miljölagstiftningen och ser dess betydelse för att skapa ett hållbarare samhälle.
 • Är bra på att leda dig själv och arbeta proaktivt med dina arbetsuppgifter.
 • Som person är du strukturerad och organiserad.
 • Har ett flexibelt, kommunikativt och prestigelöst förhållningssätt.
 • Har en pedagogisk sida och förmåga att på ett tydligt men ödmjukt sätt få andra att förstå vikten av miljö- och kvalitetsarbetet.
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat (tyska är meriterande).
 • Har god IT-kunskap inkl. MS Office, specifikt Excel.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Dana Jennerström
Telefon 0721-81 27 44
Email Mejla Dana Jennerström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech