Hoppa till innehåll
Apollo logotyp

Teamleader reskontra

Ansök nu
Vill du arbeta med ekonomi på en av Nordens ledande researrangörer? Vi söker nu en analytisk och engagerad ekonom till Apollos reskontrateam.

Du kommer att ingå i en centraliserad nordisk ekonomifunktion med drygt 20 medarbetare och där leda ett redovisningsteam på 3 personer. Teamets främsta uppgifter består av kund- och leverantörsreskontra, hantering av betalningar, löpande bokföring, momsredovisning samt analyser och avstämningar i samband med bokslutsarbete.

Teamledaransvaret innebär ett operativt planeringsansvar för teamets uppgifter, löpande coachning av dina teammedlemmar och uppföljning av resultat samt personalansvar. För att lyckas i din teamledarroll behöver du vara självständig, ha ett stort eget driv och ambition att utvecklas och samtidigt vara noggrann, organiserad och flexibel. Du ser en utmaning i att finna nya lösningar för att effektivisera arbetsuppgifter och är intresserad av att lära dig nya områden.

Vi söker en person med flerårig tidigare erfarenhet av reskontraarbete. Du har förmågan att förstå och analytiskt granska och ifrågasätta siffror. I perioder där belastningen är hög behöver du kunna prioritera arbetsuppgifter på ett bra sätt så att deadlines alltid hålls.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel. Vi arbetar med affärssystemet Microsoft Dynamics 365, ExFlow/Readsoft för elektronisk fakturahantering samt Adra för bokslut och transaktionsmatchning.
  • Minst 5 års erfarenhet av reskontraarbete
  • Goda kunskaper inom redovisning, inkluderande kund- och leverantörsreskontra och bokslutsarbete
  • Flytande i svenska och mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
  • Tidigare erfaranhet av personalledning och erfarenhet från resebranchen är meriterande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Apollos kontor i Stockholm. Här arbetar vi i nyrenoverade och fräscha lokaler. Vi erbjuder även personalförmåner i form av subventionerade resor, friskvårdsbidrag, gemensamma aktiviteter mm.

Låter detta som en roll för dig är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Marie Edgarsson via mejl marie.edgarsson@apollo.se. Har du frågor om din ansökan kontakta HR på HR@apollo.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Marie Edgarsson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med närmare 400 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen oavsett om de vill åka på en avkopplande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar paketresor, träningsresor, kryssningar och cityresor. Dessutom erbjuder vi säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare.

Vårt uppdrag är att förverkliga våra kunders semesterdrömmar. Vi ansvarar för människors viktigaste veckor på året och tar detta förtroende på största allvar - därigenom förtjänar vi våra kunders lojalitet. För att lyckas med vårt uppdrag är vi i ständigt behov av driftiga, motiverade och nytänkande medarbetare. Oavsett om du vill arbeta som reseledare på någon av våra destinationer eller är intresserad av att producera och sälja våra resor på hemmaplan så arbetar vi alla mot samma mål - att vara Nordens bästa researrangör.

På Apollo arbetar vi utifrån våra kärnvärden Drive, Engage och Respect. Vi arbetar i en föränderlig miljö med högt tempo där vi bryr oss om våra kunder och hjälper varandra att lyckas. Vi ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet och engagemang hos våra medarbetare, och här finns stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som människa.

Apollo arbetar aktivt för ett hållbart resande och socialt ansvar, och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat och SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2016. Läs mer på www.apollo.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare