Hoppa till innehåll
Apcoa AB logotyp

Redovisningschef till APCOA

Sista ansökningsdag
21 november 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du flera års erfarenhet inom redovisning samt en god ledarskapsförmåga och vill anta en ny utmaning i din karriär? Vi på Vindex söker nu efter en Redovisningschef till vår kund APCOA. I rollen kommer du att ansvara för redovisningen i det svenska bolaget och arbeta proaktivt med IT- och systemlösningar. Du rapporterar till Finance Director i Sverige.

Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos APCOA.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kvalitetssäkra det löpande arbetet
  • Rapportering till moderbolag i Tyskland
  • Säkerställa balansräkningen samt vara delaktig i likviditetsprognoser
  • Upprättande av årsredovisning enligt K3
  • Utveckla arbetssätt och processer i bolaget
  • Säkerställa att aktuella regelverk och riktlinjer efterlevs
  • Personalansvar för ett team om 5 personer
  • Säkerställa och skapa rutiner för redovisning i samband med lansering av nya produkter
Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande utbildning inom ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet från redovisning enligt K3-regelverket. Rollen är dynamisk och kräver att du är en ordningsam samt lösningsorienterad person med intresse och kunskap om system och IT-lösningar. Företaget arbetar i systemet Business Central så det är meriterande om du tidigare arbetat i systemet. Då rapportering sker till Tyskland är du flytande i både svenska som engelska, i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har en stark vilja att lära dig nya saker och driva ditt team framåt för att ständigt förbättra och kvalitetssäkra bolagets processer. Kommunikation och pålitlighet är två ord som värdesätts i denna roll då APCOA har en stark företagskultur och arbetar för mångfald och inkludering. I ditt arbete engageras du av att ta en ansvarstagande roll och att bidra till en ständig tillväxt.

Om APCOA

APCOA är en ledande aktör inom parkering och mobilitetslösningar i Sverige och omsätter ca 1 miljard SEK. Företaget erbjuder innovativa tjänster för att förbättra parkeringsupplevelsen för både privatpersoner och företag. Med fokus på hållbarhet och digitalisering arbetar APCOA aktivt med att minska miljöpåverkan genom initiativ som elbilsladdning och digitala parkeringslösningar. De har sitt huvudkontor i Tyskland och verkar till 11 EU-länder.

Om du är intresserad av rollen!

Denna rekrytering sker i samarbete med Vindex AB. Är du den vi söker? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SJRC2663.Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson (sara.johansson@vindex.se, 070-556 71 87) vid fler funderingar kring rollen.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Redovisningschef? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Apcoa AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 november 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren