Hoppa till innehåll
Antirio logotyp

IT-supporttekniker till Antirio!

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Louise Adrianzon
Email
Ansök nu
Vill du vara en del av ett växande företag inom upphandling och inköp? Antirio söker nu en Supporttekniker som är redo att ta sig an en mångsidig och utmanande roll inom IT-support och systemlösningar.

Information om tjänsten
Antirio arbetar med smarta systemlösningar som omfattar upphandling, beställning och inköpsanalys för kunder både inom den offentliga och privata sektorn. Utöver det erbjuder även Antitio upphandlingsbevakning och andra tjänster för anbudsgivare och leverantörer. Dessutom tillhandahåller de högkvalitativ utbildning och expertkonsulttjänster inom upphandling och inköp. Produktutbudet är brett och inkluderar e-Avrop, Kommers, konsult och Pabliq för att skapa helhetstrategier för alla Antirios kunder. Antirio arbetar för att möta och överträffa kundernas förväntan och strävar efter fortsatt utveckling och tillväxt!

Du erbjuds
 • En bred och varierande roll
 • En möjlighet att utvecklas och med tid utöka dina arbetsuppgifter
 • Ett nära samarbete med kollegor
Arbetsuppgifter
I rollen som Supporttekniker ingår du i teamet Kommers som arbetar med flexibla systemlösningar för hela processen, från inköpsbehov till att upphandlingen, inköpet eller beställningen genomförs. Kommers vänder sig till både offentlig -och privat sektor. Teamet i Kommers består av 24 kollegor som bland annat arbetar inom utveckling, test och produktledning. Tillsammans med din närmsta kollega arbetar du för att hjälpa kunder med användar -och teknisk support. Du samarbetar även nära med utvecklarteamet som ansvarar för att lösa mer avancerade ärenden.

Du kommer bland annat att:
 • Ta emot ärenden via e-post och telefon
 • Felsöka och lösa ärenden direkt i databasen (via skriptning i SQL)
 • Arbeta med dokumentation av arbetet
 • Sammanställa ärende per kund och driva att ärendet stängs
 • Arbeta proaktiva för att förhindra tekniska problem och förbättra systemets prestanda
Vi söker dig som:
 • Har ett tekniskt intresse och är nyfiken på att lära sig systemet/applikationen
 • Har tidigare kunskap/förståelse för SQL
 • Har goda datorkunskaper
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som tekniker i ett större företag och/eller myndighet. Utöver det ser vi det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att läsa och förstå programkod.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Det är viktigt att du har en vilja att lära dig, därför söker vi dig som är tekniskt nyfiken, noggrann och självgående. För dig är det en självklarhet att hjälpa och göra kunden nöjd där du anpassar din kommunikation utifrån mottagare. Utöver det är du som person lösningsorienterad och ser varje utmaning som en möjlighet att utvecklas.

Professionals Nord söker i samarbete med Antirio en Supporttekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Antirio.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Antirios önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Solna med möjlighet att arbeta delvis remote
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Enligt Antirios interna riktlinjer vid en rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll samt registerutdrag för aktuella kandidater i processen.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Antirio logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu
https://antirio.com/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Industri & Anläggning
Företagslogga
Sunne
Industri & Anläggning
Företagslogga