Hoppa till innehåll
Andara Professionals logotyp

Verksamhetschef till Äventyrsresor i Stockholm

Ansök nu
Vi söker en driven och prestigelös Verksamhetschef till Äventyrsresor vars kontor är beläget i Gamla Stan i Stockholm. Äventyrsresor består av ett engagerat gäng som älskar att förmedla upplevelser och tror på hållbart resande som en positiv kraft. Medarbetarna har lång erfarenhet av reseproduktion och djup kunskap om deras resmål.

Exklusiva resor brukar betyda lyx och flärd, men för Äventyrsresor betyder exklusiv ordets bokstavliga mening; något som är för få personer. Och det är just det Äventyrsresor står för och har gjort sedan starten för många år sedan - resor i små grupper till platser bortom de stora turiststråken. Känslan att sitta ett par meter från en flock lejon, glida fram över havsytan i undangömda vikar, vandra på stigar med snöklädda toppar i Nepal eller någon annan av alla våra upplevelser som du delar med ett fåtal personer där och då - det är det exklusiva.

Teamet arbetar i fina ljusa lokaler tillsammans med systerbolagen i researrangörsgruppen Tour Operators WE Travel Group.

Ditt uppdrag

Som Verksamhetschef har du budget- och resultatansvar samt ansvarar för planering av försäljning, reseproduktion och marknadsföring. Du både vägleder och följer upp arbetet kontinuerligt.

Du är därtill företagets ambassadör och arbetar för att hitta nya kundgrupper, samarbetspartners samt att upprätthålla goda relationer med befintliga partners och leverantörer.

I rollen ingår medarbetaransvar för ett team av resekonsulter och du ingår i koncernens ledningsgrupp.

Du tar över ansvar för helheten inom varumärket genom att både förvalta och utveckla det. Tillsammans med dina medarbetare kommer du, utöver att driva den dagliga verksamheten, även genomföra olika slags förbättringsprojekt för att bidra till organisationens resultat.

Vad vi söker

Vi söker en Verksamhetschef med operativ förmåga som både kan entusiasmera och leda ett team. Vi söker dig som har erfarenhet från resebranschen i ledande befattning inom produktion, försäljning, varumärkes- och marknadsfrågor samt har bred kunskap om digitala kanaler.

Du gillar att analysera den löpande verksamheten och är van vid att hålla ett brett perspektiv. Precis som vår kund värderar du hög kvalitet, hållbarhet och du har ett genuint intresse för djur och natur.

Som person är du pådrivande, affärsmässig och kan hugga i där det behövs. Du är social, kontaktskapande och tycker om att hålla anföranden inför grupper, leda seminarier och liknande.

Det är viktigt att du delar företagets engagemang för hållbart resande. Äventyrsresor skapar upplevelserika resor som inspirerar och utbildar samtidigt bidrar de till en hållbar utveckling på de resmål som besöks.

Mer om tjänsten

Direktrekrytering
Tillsättning: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid
Placering: centrala Stockholm

Andara Group ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Sofie Jansson på sofie.jansson@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Sofie Jansson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare