Hoppa till innehåll
Andara Professionals logotyp

Key Account Manager till Celsius

Vi söker en driven och målfokuserad Key Account Manager till Celsius som ska ansvara för områdena Value Channel och Gym.

Celsius är den ursprungliga funktionella energidrycken som skapades av människor som lever ett hälsosamt och aktivt liv. Den lanserades för första gången i Sverige 2009, vilket blev en enorm framgång som förvandlade den svenska kategorin av funktionella drycker och energidryckerCelsius har en bred distribution och finns representerat på de flesta dagligvarukedjor, servicehandelskedjor, conveniencekanaler och gymkedjor.

Som Key Account Manager ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen och lönsamheten inom dina områden. Celsius växer kraftigt och utvecklas ständigt och för rätt person kommer rollen att erbjuda stora möjligheter till utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Key Account Manager Value Channel & Gym kommer du att ansvara för och arbeta med två olika kanaler; Value Channel (lågpriskedjor) och Gym. Du har ett resultat- och budgetansvar och det ligger inom ditt ansvarsområde att säkerställa en hög kundnöjdhet. Du strävar hela tiden efter att identifiera nya affärsmöjligheter, som leder till merförsäljning, liksom att utveckla affären för dina befintliga kunder. Du är delaktig i Celsius olika event och marknadsinsatser samt skapar egna aktiveringar som syftar till att stärka varumärket Celsius inom Value Channel och Gym.

I ditt ansvarsområde ingår även att:
  • Formalisera en tydlig kanalstrategi för Value Channel och Gym
  • Ta fram en årlig affärsplan inklusive lönsamhet- och kostnadsanalys, kampanjplan, swot och investeringsbehov
  • Ta fram och följa upp forecast på försäljning och volymer
  • Säkerställa införsäljning av nyheter
Du analyserar löpande en mängd olika kund- och försäljningsdata och gör analyser som ligger till grund för dina aktiviteter både i det korta och långa perspektivet.

En central del i jobbet är att förstå dina kunders verksamheter och behov samt att bygga långsiktiga relationer med dina kunder för att bidra till ökad försäljning. För att bli en framgångsrik KAM måste du lyssna, ställa frågor och snabbt hitta bästa lösning tillsammans med kunden.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Key Account Manager har du arbetat minst 2-3 år i en KAM-roll inom gym eller dagligvaruhandeln. Du har tidigare erfarenhet av hela säljprocessen och mycket god vana av försäljning, långsiktiga affärsrelationer och personliga kundmöten. Det är meriterande med försäljningsvana från gym eller träningsverksamhet.

Vem är du?

Du har starkt driv samtidigt som du är ödmjuk och har bra näsa för goda affärer. Som person är du både relationsorienterad och analytisk. Du är du bra på att lyssna och förstå dina kunder samtidigt som du har en god affärsförståelse och är strukturerad.

Vidare är du resultatfokuserad och beredd att kämpa för att nå dina mål. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du bör också vara lösningsorienterad samt snabblärd och har enkelt att sätta dig in i nya situationer eller förutsättningar. Slutligen är du social, öppen och gillar utmaningar.

Att jobba på Celsius

Celsius är ett växande varumärke och del av ett nordiskt bolag som arbetar med mat och dryck och erbjuder produkter för alla som har ett stort intresse för träning och att äta och leva hälsosamt. Att vara hälsosam innebär inte bara att träna, det är ett tankesätt, en beslutsamhet och en livsstil. Det är för den livsstilen som Celsius är den perfekta drycken. Celsius är, och har alltid varit, helt vegansk, fri från kolhydrater och innehåller bara naturliga smak-och färgämnen. De strävar efter att erbjuda den bästa smakprofilen av alla funktionsdrycker och att ge den perfekta mängden energi för att prestera bättre under både träning och i vardagen.

Kulturen på Celsius är stark och värderingarna bygger på grundpelarna; entreprenörskap, ägarskap och stolthet. Alla medarbetare ger alltid det lilla extra för kunden och ansvarskänslan är stor. Målet för Celsius i Sverige är att fortsätta driva stark tillväxt och ta varumärket till nya höjder.

Mer om tjänsten
  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: omgående enligt överenskommelse
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Mariehäll, Bromma
Andara Group ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Linda Gadd
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (2 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare