Hoppa till innehåll
Andara Economy logotyp

Ekonomiassistenter under sommaren till Klintberg & Way i Kista

Jobba som ekonomiassistent under sommaren på Klintberg & Way via Andara Group.

Är du på jakt efter ett sommarjobb inom ekonomi som bjuder på stor variation och lärorika arbetsdagar? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Andara Group två ekonomiassistenter till ett konsultuppdrag under juni, juli och augusti på Klintberg & Way i Kista.

Välkommen med din ansökan till oss på Andara Group!

Om jobbet som ekonomiassistent

Som ekonomiassistent under sommaren ska du stötta gruppen med varierade ekonomiuppgifter inom kund- och leverantörsreskontra. Arbetsuppgifterna innehåller bland annat att skanna och kontera leverantörsfakturor, hantera leverantörsbetalningar samt administrera leverantörsreskontran inklusive enklare kontoavstämningar. Inom ramen för kundreskontra ska du hantera olika typer av fakturering, registrera betalningar, skicka påminnelser och hantera återbetalningar.

Du hjälper också till att besvara frågor och ärenden som kommer in till ekonomiavdelningen via epost och telefon.

Klintberg & Way arbetar i Microsoft Dynamics Nav och ärendehanteringssystemet Freshdesk.

Är du vår nya ekonomiassistent under sommaren?

Vi på Andara Group söker dig som har utbildning inom ekonomi. Eller kanske studerar du ekonomi och söker ett sommarjobb? Du har erfarenhet från arbete med kund- eller leverantörsreskontra. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Därutöver har du god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du känner dig bekväm med att snabbt sätta dig in i nya situationer och arbetssätt och du gillar att ta egna initiativ. Du är ansvarsfull och hjälpsam. Vidare är det viktigt att du är flexibel och att du fokuserar på att hitta lösningar. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet och struktur.

Om Klintberg & Way

KW Parts AB grundades 1975 och är idag Europas ledande grossist av reservdelar och tillbehör till amerikanska bilar. Företaget, som ingår i Klintberg & Way Group är en del av Hedin Mobility Group och har idag 70 anställda med huvudkontor i Kista, Stockholm.

På huvudkontoret i Kista sitter inköps-, sälj-, kundservice- och ekonomiavdelningen i nyrenoverade lokaler. Ekonomiavdelningen består idag av 11 glada, drivna och erfarna personer som sköter redovisning och rapportering för Klintberg & Way inklusive vissa av bolagets dotterbolag. Under sommaren kommer alltid minst en ordinarie kollega att finnas på plats.

Kort om uppdraget
  • Uppdragslängd: 3 månader under juni, juli och augusti
  • Tillsättning: 1 juni 2023
  • Omfattning: heltid, måndag till fredag mellan kl 8-17
  • Placeringsort: Kista
  • Typ av anställning: konsultuppdrag
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Mer om Andara Economy

Våra kunder brukar beskriva Andara Economy som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Economy är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Linda Gadd
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (33 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare