Ekonomiassistent till advokatbyrån Kilpatrick Townsend i Stockholm

Ekonomiassistent till advokatbyrån Kilpatrick Townsend i Stockholm

Till advokatbyrån Kilpatrick Townsends Stockholmskontor söker vi en noggrann och serviceinriktad ekonomiassistent.

Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 22 kontor i Sverige, USA, Japan och Kina. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Här arbetar cirka 50 personer varav 35 är jurister.

Kontoret i Stockholm är beläget på Blasieholmen med vacker utsikt över Nybroviken.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent på Kilpatrick Townsend hanterar du bl a byråns kund- och leverantörsreskontra, månatliga fakturering och du gör avstämningar av in- och utbetalningar. Du kommer även att ansvara för en stor del av den löpande bokföringen och hantering av byråns klientmedel. Beroende på din tidigare erfarenhet och kompetens finns det även möjlighet till deltagande i boksluts- och revisionsprocesserna.

Du kommer att arbeta i tätt samarbete med en erfaren ekonomichef. Ekonomiavdelningen är mycket väl fungerande med tydliga processer och rutiner men det finns även utrymme för att ta egna initiativ kring utveckling av processer. Ekonomiavdelningen arbetar affärsnära och stöttar byrån med all ekonomisk information.

Kvalifikationer
Ett krav för att axla rollen som ekonomiassistent på Kilpatrick Townsend är att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du erbjuds genom denna roll en möjlighet att vidareutveckla din kompetens inom ekonomi- och redovisningsområdet.
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel och Word) är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
  • Kunskaper i Visma är meriterande
  • Systemintresse är meriterande
Personliga egenskaper
Vi söker efter en ordningsam och serviceinriktad person som också är mycket ansvarsfull och engagerad. Du har förmågan att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter och du har ett starkt driv. Du levererar i god tid inför deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Som person är du också prestigelös och ödmjuk. Genuint intresse och nyfikenhet runt advokatbyråns verksamhet är viktigt.

Mer om Kilpatrick Townsend
Kilpatrick Townsend är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar som dess klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer. Det är enkelt och trevligt att arbeta med Kilpatrick Townsend.

Det råder en mycket trevlig, inkluderande och familjär stämning hos Kilpatrick Townsend och företaget månar om att medarbetarna ska känna arbetsglädje och trivsel. Kilpatrick Townsend värdesätter en god balans mellan arbete och fritid.

I anställningserbjudandet ingår bland annat en förmånlig pensions- och försäkringslösning, generöst friskvårdsbidrag, subventionerad kontorsmassage, internutbildningar, en årlig konferensresa och många gemensamma trivselaktiviteter.

Mer om tjänsten
  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: efter överenskommelse men senast i början av juni
  • Omfattning: heltid, 37,5 timmars arbetsvecka
  • Placering: Blasieholmen, Stockholm city
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (39 dagar kvar)