Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Innesäljare
Sverige/Norge

Amtico International växer och vi söker nu en innesäljare som ska bearbeta potentiella kunder i Sverige och Norge.

Arbetsbeskrivning
Vi ska nu förstärka vår säljorganisation och söker en driven och ansvarsfull innesäljare till distriktet Sverige och Norge. Som innesäljare hos oss kommer du att ansvara för att hitta nya affärsmöjligheter och presentera våra golvlösningar för kunder inom byggsektorn där både föreskrivande led och slutkund ingår. Du kommer att arbeta hemifrån med nära samarbete och stöttning från försäljningschef och övriga kollegor.

Amtico är ett framgångsrikt, stabilt och innovativt företag som kontinuerligt presenterar nya golvprodukter och lösningar för kunderna. För rätt person erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter. Förutom ett stimulerande och utvecklande arbete erbjuds du även en flexibel roll med stor frihet och mycket eget ansvar samt bra och marknadsmässiga villkor.

Vad har Thomas Widell, Sales Executive, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag sökte mig till Amtico då människor, försäljning, design och inredning alltid har intresserat mig, och det får jag verkligen jobba med här. Det mest stimulerande med jobbet är mötena med kunder, att veta att jag har en fantastiskt bra produkt att erbjuda och att få visa det hela vägen i projekten. 

Amtico har en lång erfarenhet i branschen och det märks i kompetensen hos de anställda, det finns alltid ett svar att få. Amtico är också ett väldigt innovativt företag och vill leda utvecklingen, vilket jag gillar."

Vem är du?
Vi söker dig som är i början av din karriär och vill ha en utvecklande roll där du får möjlighet att forma och utveckla en ny roll med stöttning från kollegor. Som person är du strukturerad, målmedveten och trivs att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar. Att ha ett högt engagemang och god kvalitet i kontakten med kund är en självklarhet. Du ger hög service samt bygger och vårdar relationer. Då du kommer att arbeta hemifrån är bostadsort helt flexibelt, det viktigaste är att du är rätt person för denna tjänst.

Kvalifikationer

  • Goda kunskaper i Office-paketet samt något säljstödsystem är meriterande
  • Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift

Tillsättningsdatum enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom, 08- 514 816 44.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Amtico International AB är ett helägt dotterbolag till Amtico Internatioal Ltd. med säte i Coventy, England. Amtico ingår i den amerikanska golvkoncernen Mannington Mills Inc. Vi har tillverkat och levererat designgolv sedan 1964. Företaget har utvecklats under namnet Amtico med ett omfattande produktionssortiment med internationell försäljning av golv till kunder i kommersiella miljöer och hemmamiljöer. Trenderna och tiderna har förändrats men engagemanget att investera i forskning, design och tillverkning kvarstår. Amtico International AB ansvarar för försäljning och utveckling i Skandinavien och Baltikum med egen säljkår i Sverige och Norge, i de andra länderna samarbetar vi med våra Distributörer.

Läs mer på www.amtico.com.

Amtico International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 dec. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga