Hoppa till innehåll
Amtele Communications AB logotyp

Teknisk kundansvarig inom Tele & Datakommunikation till Amtele

Publiceringsdatum
02 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Louise Adrianzon
Email
Ansök nu
Nu letar vi efter Amteles nästa säljare. Tillsammans med ett erfaret och kunnigt team hjälper ni era kunder att välja rätt tekniska lösningar för att säkerställa att de fortsätter vara marknadsledande inom deras affärsområden. Missa inte denna unika chans!

Om tjänsten
Amtele har sin verksamhet i Norden & Baltikum och är leverantörer till teknikledande företag inom telekommunikation, försvar, rymd samt flygindustrin.
Som teknisk säljare på Amtele Communications är du en viktig pelare verksamheten, en verksamhet som präglas av en familjär kultur, kompetenta kollegor och korta beslutsvägar. Du kliver in i ett företag med en positiv attityd som värnar om en bra företagskultur med gemensamma lunchpromenader, fredagsfrukostar och roliga kick-offs. Ledord för Amtele är engagemang, hälsa, kompetens, samarbete och leverans. Här sker ett tätt samarbete och det finns även stora möjligheter att utvecklas inom bolaget i andra roller.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Professionals Nord men du kommer anställas direkt hos Amtele Communication.

Arbetsuppgifter
I rollen som teknisk säljare kommer du ha en viktig roll på företaget. Du säkerställer att Amteles kunder är nöjda med er som leverantör, samtidigt som du breddar portföljen med nya samarbeten.

Amtele har många kunder idag, därför kommer du att få ta över några varma samarbeten från dag ett, men självklart ser vi det som en del av ditt arbete att du bearbetar marknaden för att hitta nya kunder.

Du kommer bland annat att:
  • Vara ute och träffa dina kunder
  • Göra tekniska förfrågningar hos leverantörer
  • Driva försäljning från Ax till Iimpa
  • Driva förbättringsarbeten för processer som rör Amteles tekniska försäljning
Vi söker dig som har
  • Relevant teknisk kunskap som du har fått genom utbildning och/eller erfarenhet
  • Erfarenhet av ett försäljningsarbete, gärna där du jobbat med liknande produkter (tele, data, fiber).
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort b
Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat med RF.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är tekniskt nyfiken, noggrann, drivande och självgående. Som person är du även kommunikativ och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Enligt Amtele´s interna riktlinjer vid en rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll samt registerutdrag för aktuella kandidater i processen.

Övrig Information
Start: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Heltid
Plats: Stockholm
Ort: Kungens Kurva

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Amtele Communications AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Amtele Communication är en del av affärsområde Electronics inom KAMIC Group, en privatägd företagsgrupp med bas i Sverige och med det gemensamma målet att vara en framstående leverantör av tekniska produkter och tjänster inom ett antal utvalda marknadsnischer.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Sollentuna
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga