Hoppa till innehåll
AMF logotyp

Bli Agil Coach hos AMFs LACE team i Stockholm!

Ansök nu
Vill du bidra till AMFs spännande förändringsresa? Gör det som Agil Coach i teamet Lean-Agile Center of Excellence i Stockholm!

AMF i Stockholm är mitt i en spännande förändringsresa där vi jobbar med införande av Lean-Agila arbetssätt, tankesätt och en organisering av vår utvecklingsverksamhet i agila team och agilt releasetåg. Vi söker en Agil Coach som vill vara med och driva transformationen SAFe på AMF för att så småningom övergå till arbete med ständiga förbättringar av AMFs tillämpning av SAFe.

Vi erbjuder dig
  • En spännande förändringsresa - bli en nyckelspelare i vår pågående transformationsresa där du får möjlighet att påverka och forma vår organisation genom att coacha ledare och team inom agil utveckling. Du får vara med och skapa framtidens arbetssätt.
  • Kontinuerlig Utveckling - vi sätter kontinuerlig förbättring i fokus och du kommer att vara en del av att bygga en förmåga till ständiga förbättringar inom AMF.
  • Ett positivt samarbetsklimat - vårt utvecklingskontor präglas av samarbete och en vilja att våga testa nytt. Vi hjälps åt att växa, leverera och ha kul tillsammans.
Det här gör du hos oss
  • Du driver transformationen mot ett tvärfunktionellt agilt arbetssätt. Din roll innebär allt från coachning av ledare och specifika roller till att integrera Lean-Agila metoder och mäta transformationens framsteg.
  • Du stöttar i kommunikationen kring förändringsbehov och "Varför" bakom transformationen. Genom att visualisera framsteg och resultat skapar du engagemang och förståelse.
  • Med din erfarenhet av SAFe och agila arbetssätt håller du utbildningar, workshops och coachar team och individer för att säkerställa att de omfamnar Lean-Agila principer.
  • Tillsammans med ditt team inom LACE och nära samarbete med Agile Portfolio Management Office (APMO) skapar du en miljö för effektiv förändring och kontinuerlig förbättring.
Ditt team och arbetsplats

Organisatoriskt blir du en del av Utvecklingskontoret som skapar förutsättningar för AMF att utföra sitt uppdrag genom att ständigt förbättra arbetssätt och styrning. Utvecklingskontoret består av två grupper i nära samarbete för att kunna leverera på uppdraget. De två grupperna är LACE och Agile Portfolio Management Office (APMO).

Vi är en hybrid arbetsplats där det finns möjlighet för dig att både arbeta hemifrån och från vårt kontor i centrala Stockholm på Klara Södra kyrkogata 18.

Mer om dig

För att lyckas i rollen har du gedigen erfarenhet av förändringsledning samt vet vad det innebär att implementera SAFe och arbeta med Lean-Agila metoder och arbetssätt. Din förmåga att coacha, inspirera och kommunicera med olika intressenter, från ledare till team och enskilda individer, är central. Din kommunikationsförmåga är en nyckel, både i tal och skrift på svenska. Certifiering som SPC (SAFe Program Consultant) är meriterande liksom kunskap inom DevOps, produkt-/ITutveckling eller Lean portföljhantering.

Som person har du förmåga att bygga förtroendeingivande relationer och skapa engagemang hos människor. Du tar initiativ för teamets och dina åtaganden med fokus på att hitta lösningar samtidigt som du är prestigelös och gör det som krävs för att komma vidare. Med ett lugn inför stressade situationer är du lyhörd för organisationens förutsättningar och har förmåga att löpande utvärdera nästa steg.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Tove Sjöberg
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på mer än 750 miljarder kronor, har vi ett stort samhällsansvar, och är en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden. Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans. Vår vision är att bli bäst i Sverige på pensionen från jobbet. Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare