Hoppa till innehåll
Ansök nu

Supportansvarig 
Täby / Stockholm

Här får du möjligheten att fortsatta bidra till Ambiductors framgång. Tjänsten som supportansvarig är ny, vilket gör att du kommer få vara med och forma rollen. Vårt nya kontor ligger bra placerat i Täby med möjlighet att utgå hemifrån.

Om rollen
Som supportansvarig går arbetet främst ut på att hjälpa våra kunder som får problem med produkter eller datakommunikation. Det innefattar felsökning på kundens begäran men även proaktivt för att förebygga och avhjälpa i samarbete med leverantörer, partners och våra interna experter.

Ambiductor arbetar mot ett alltmer automatiserat felsökningssystem där du också kommer bidra med projektering. Supporten kan gälla både mekaniska frågor, enklare tekniska frågor samt flera svårare frågor om konnektivitet inom Internet-of-Things. All kunskap som krävs finns internt.

Utöver supporten kommer du ansvara för dokumentationen. Vi skriver egna datablad och driftinstruktioner som ofta baseras på engelsk dokumentation från leverantörer. Du kommer att anpassa originaldokumentationen till svensk standard, men har även tillgång till externa konsulter som kan utföra arbetet på begäran.

Arbetsuppgifter

 • First line support, enklare utredning och felsökning
 • Vidarebefordra second line support där det behövs
 • Aktiv deltagare i vår telefonkö
 • Ansvarig för att ta fram dokumentation och supportrelaterade guider
 • Jobba proaktivt för att minska antal supporttickets genom wiki och knowledgebase

Vi erbjuder
På 
Ambiductor har vi högt i tak och alla bidrar tillsammans, vi har roligt på jobbet. Hos oss får du jobba med mycket duktiga och kompetenta medarbetare. Ditt arbete kommer utföras i JIRA, Asana, InDesign och Officepaketet. Som ovan nämnt så erbjuds du att jobba en del hemifrån.

Egenskaper

 • Självgående med intresse för att driva teknisk support
 • Lösningsorienterad
 • Goda kunskaper i engelska
 • Skapa goda relationer med återkommande kunder samt även internt
 • Välstrukturerad och noggrann med detaljer
 • Gillar att ha kundkontakt
 • Vara väl bevandrad i databaser och Excel

Meriterande

 • Bakgrund inom mjukvarutestning och support

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på tel. 08-51481646. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Ambiductor grundades 2010 som ett privat svenskägt aktiebolag. Företaget marknadsför smarta, uppkopplade mätare och givare till främst VA, fjärrvärme, fastigheter och industri. Ambiductor har även en egen mjukvaruplattform Ambisolution som samlar in, bearbetar och visualiserar data.

Vi drivs varje dag av att vara främst i vår bransch. Vi lägger stor vikt vid att använda väl testade produkter med den senaste tekniken till ett konkurrenskraftigt pris. Det är en tuff utmaning som vi gärna axlar. Vi var först i Europa att leverera certifierade fjärrvärmemätare uppkopplade med Internet-of-Things via LoRa.

Kännetecknande för Ambiductor är att arbete sker med öppna lösningar i samarbeten med branschkollegor, kunder och leverantörer. Fokus ligger främst inom smart vatten men även smart fjärrvärme, smarta fastigheter och smart samhälle 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juli 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare