Servicetekniker

Servicetekniker

Vi söker självgående servicetekniker som huvudsakligen kommer att arbeta med Service och felsökning till Stockholm Norrort/Västerort

Vi har nyligen vunnit en upphandling på Upplands-Bro som kräver att vi utökar vår befintliga personalstyrka.

Du har ett antal egna servicehissar du ansvarar för men kommer också en del av tiden åka

på felanmälda objekt, alla typer av hissar.

Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.

För att lyckas i rollen som Servicetekniker ser vi gärna att du har arbetat med hissar tidigare, men även som elektriker/felsökare från andra branscher är en bra bakgrund.

Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil, och du kommer turas om med dina kollegor om att ha jour/beredskap.

Kontakta vår servicearbetsledare Kristoffer Morén på telefon 08-410 212 68 eller skicka ett mejl på kristoffer.moren@althiss.se, om du vill veta mer,

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt fåmansägt företag med personalen som största tillgång och egen produktion för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan till ansokan@alt.se

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!

Verksamhetsområde: Servicetekniker, fältverksamhet
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett bolag med rötterna i djupaste Småland sedan 1994. Vi har egen produktion samt ett av Sveriges bredaste hissprogram och en unik närhet till våra kunder med långa och djupa samarbeten.

Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt och sköter det förebyggande underhållet på över 11000 enheter idag, mycket tack vare vårt transparanta sätt att förhålla oss till våra servicekunder. Med en omsättning i koncernen på 340 milj och 180 arbetskamrater har du en back up och trygghet få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!