Almega söker erfaren förhandlare/arbetsrättsjurist

Almega söker erfaren förhandlare/arbetsrättsjurist

Om rollen
  • Arbetsrättsjurist eller arbetsrättsexpert beroende på din akademiska examen
  • Heltid, placeringsort Stockholm
  • Juristexamen
  • Flera års erfarenhet av fackliga förhandlingar och/eller arbete på en HR-avdelning
Som arbetsrättsjurist möter du våra medlemsföretag i arbetsrättslig rådgivning, utbildningar och förhandlingar på både lokal och central nivå. På Almega företräder vi Tjänstesektorn och våra medlemsföretag finns inom väldigt varierade verksamheter och branscher.

Vårt erbjudande

Vi tror att du trivs med att ta stort eget ansvar, ta egna initiativ och att du har en förmåga att arbeta lösningsorienterat. Du uppskattar att arbeta i en verksamhet som utvecklas snabbt. Du har juristexamen och lång erfarenhet av att arbeta som arbetsrättsjurist/förhandlare.
I rollen som förhandlare får du arbeta med trevliga och engagerade kollegor som är experter inom sina områden. Vi arbetar i team och värdesätter samarbetsförmåga högt. Vi arbetar gemensamt med att utveckla vårt erbjudande för våra medlemmar. Hos oss förhandlas ett stort antal kollektivavtal och det blir en naturlig del i ditt arbete att samarbeta med vår samlade expertis i både bransch- och arbetsgivarfrågor inom hela Almega. Det är meriterande om du har erfarenhet av avtalsförhandlingsarbete sedan tidigare.

Hos oss får du stora utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats där vi lägger stort fokus på att ge våra medarbetare en stimulerande miljö.

Vi söker dig som har en förmåga att bygga relationer och hitta lösningar. Framgång i arbetet hos oss förutsätter hög servicekänsla, viljan att ge det lilla extra, god kommunikationsförmåga och engagemang för företagens förutsättningar. Goda kunskaper i engelska och erfarenhet inom internationell arbetsrätt är meriterande.

Almega är en modern arbetsplats med kontor invid Humlegården och vi kombinerar vårt arbete med teknikens möjligheter för att nå alla våra medlemsföretag.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, på Jurek Law, telefon 0766331440. Ansökan sker via www.jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Ulriikka Järnefelt
Telefon 0766-33 14 40
Email Mejla Ulriikka Järnefelt
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!