Hoppa till innehåll
ALMA ASSISTANS AB logotyp

ASSISTENT SÖKES TILL AKTIV KVINNA I STOCKHOLM

Vi söker nu assistenter till vår kund i Stockholm som är en arbetande ung kvinna med en aktiv fritid. Vi söker dig som vill jobba motsvarande heltid, men även timvikarier.

Vi ser helst att du som söker är kvinna, mellan 20 och 40 år och har en god grundfysik (manuella lyft förekommer). Du kommer att vara med vår kund på hennes arbetsplats där du får hålla dig lite i bakgrunden (perfekt för dig som studerar eller dylikt), men även i hemmet och ute på aktiviteter under kvällar och helger. Arbetstiderna är förlagda till mellan 07:00-13:30 och 17:00-00:00 på vardagar samt 10:00-14:00 och 17:00-02:00 på helger. Kunden bor i centrala Stockholm, så goda förbindelser med kollektivtrafik finns.

Låter detta som något för dig? Tveka i så fall inte att ansöka då vi rekryterar löpande.
Mer info
Kontaktperson
Olle Wahlström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare