Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om tjänsten
B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! Nu söker vi Svensk Utemiljö ABs nästa medarbetare inom anläggning. 
 
Svensk Utemiljö ingår i Allgranth koncernen och söker nu nästa medarbetare som ska jobba inom deras anläggningsteam. Anläggningsteamet består idag av anläggare, stensättare och grävmaskinister, de utför alla sorters uppdrag för kunders utemiljö. De har kompetent personal och rätt utrustning för att utföra jobb med hög kvalitet. Som en del av teamet arbetar du med allt ifrån makeovers på villaträdgårdar till att renovera bostadsrättsföreningars gemensamma gård. På Svensk Utemiljö strävar de alltid efter att leverera bästa kvalité med fokus på kundnöjdhet. 
Kvalifikationer
Du som söker jobbet har tidigare erfarenhet av anläggningsarbete med maskinvana. Kanske har du arbetat på stora arbetsplatser och vill arbeta mer detaljorienterat eller så har du tidigare erfarenhet av liknande roll. Du kommer själv ha kontakt med kunder och ansvara för att planera och utföra projekt. Som person är det viktigt att du arbetar strukturerat och att du är en god kommunikatör. Du har ett öga för detaljer och sporras av att leverera goda resultat till kund. I övrigt är du en lösningsorienterad person som tar egna initiativ och gärna kommer med egna förbättrings idéer. Du utgår från deras kontor i Vårby Alle och arbetstider är mån-fre, 7-16.
Du erbjuds
En trygg anställning i ett välmående företag med goda utvecklingsmöjligheter. Lön enligt ö.k.
Ansökan
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare