Är du en driven och serviceinriktad kundtjänstmedarbetare?

Berner befinner sin i en expansiv fas och söker nu efter ytterligare en kundtjänstmedarbetare i Stockholm.

Vi letar efter en driven och serviceinriktad person. Vi är en framåtlutad säljorganisation och arbetar med professionell och personlig rådgivning till våra kunder. Med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och servicekoncept hjälper vi våra kunder nå framgång i sina verksamheter.

Albert Berner Montageteknik AB är ett svenskt dotterbolag till den internationellt etablerade Berner gruppen. Berner gruppen är ett ledande företag inom direktförsäljning av förbrukningsmaterial, tjänster och verktyg för yrkesverksamma inom bygg-, fordon och industrisektorn.

Att vara kundtjänstmedarbetare på Berner innebär att du kommer arbeta nära våra säljare en stor del av din arbetstid. För att lyckas i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga, vara effektiv och strukturerad. Du är en problemlösare som gillar att ge god service och har kundfokus. Du har en förmåga att kunna planera, arbeta självständigt och strukturerat, även i pressade situationer. Du har god datorvana och behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och det är meriterande om du har produktkunskap inom bygg/fordon branschen och/eller arbetat i affärssystemet SAP.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha daglig kontakt via telefon med våra kunder och vår säljkår gällande produktfrågor, rådgivning och orderhantering. Upplägg av nya kunder och övrig registervård. I arbetet ingår också att vara back-up i vår butik/showroom i Västberga och bistå kunderna med order, påfyllning av produkter samt inventering. Du kommer också att arbeta med hantering av våra säljares demolager.

Vi erbjuder dig

  • E-learning med sälj- och produktutbildning
  • Heltidstjänst med 6 månaders provanställning
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och subventionerad lunch

Vad har Robert Åkerström, kundservicechef att säga om hur det är att jobba på Berner? 

"Brinner du för att hjälpa andra och prestera över förväntan? Har du ett gott ordningssinne och gillar att stödja kunder och supportera säljare? Få en snabb respons på din prestation. Då kan jag erbjuda dig ett bra ställe att trivas på. Berner är ett familjeägt, praktiskt och dynamiskt företag med ambitiösa mål. För att uppnå dessa arbetar vi alla nära och stöder varandra. Du kommer ingå i ett team om 7 personer."

Låter detta intressant?
Är du intresserad så tveka inte att söka via länken nedan. Rekryteringsprocessen sker via löpande urval. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Robert Åkerström på telefon 0708-868282 eller via e-post robert.akerstroem@berner.se alternativt Anna Skoog, Lead HR Business Partner på telefonnummer 070 838 81 62 eller via anna.skoog@berner.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Innesäljare, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 2 mars 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!