Redovisningskonsult - AK Redovisning AB, Stockholm

Redovisningskonsult - AK Redovisning AB, Stockholm

AK Redovisning är en dedikerad och personlig redovisningsbyrå verksamma framgångsrikt sedan 2013 i Stockholm. Företaget erbjuder tjänster inom bokföring och redovisning till företag, föreningar och privatpersoner. Med närhet till butiker, restauranger och goda kommunikationer har AK Redovisning sitt kontor på Stagneliusvägen i Stockholm.

REDOVISNINGSKONSULT - AK REDOVISNING AB, STOCKHOLM

Vi är nu på jakt efter en engagerad redovisningskonsult. Vi söker dig som vill utvecklas både som redovisningskonsult och rådgivare under en spännande fas i bolagets utveckling. Som person ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och lätt för att bygga relationer, att du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt.

Vidare är en stark känsla för affären, initiativförmåga, noggrannhet och pålitlighet egenskaper som vi värdesätter högt. Erfarenhet av VISMA och flerspråkighet, gärna ryska, är meriterande.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna inbegriper löpande redovisning, momsredovisning, skattedeklarationer, lönehantering, bokslut, rapportering och avstämningar mm. AK Redovisnings klientföretag består huvudsakligen av både små och medelstora ägarledda företag, såväl svenska som internationella och inom varierande branscher.

Kvalifikationer för tjänsten:
  • Relevant utbildning inom ekonomi
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå
  • Erfarenhet av VISMA samt flerspråkighet är meriterande
Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult, Skatt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)