Säljare/konsultchef inom vårdbemanning Stockholm

Säljare/konsultchef inom vårdbemanning Stockholm

Kort om tjänsten

Kan du bemanning på dina fem fingrar och brinner för försäljning och relationer? Är du redo för den roligaste tiden i din karriär? Då tycker vi på Agito att du ska ta chansen att söka denna eftertraktade roll!
Som konsultchef på Agito ingår du i ett team på ca 9 personer som arbetar med bemanning och rekrytering av sjuksköterskor inom hela Skandinavien. Vår främsta mission är att förse våra privata och offentliga kunder med branschens främsta specialister på korta eller långa uppdrag.

Om verksamheten

Det kan verka överdrivet när vi säger att Agito är en utav världens bästa arbetsplatser men vi har en genuin tro på det vi gör.
Våra processer är inte supertydliga. Dom ändras löpande, ibland dagligen. Men det är tack vare denna förmåga att snabbt ändra riktning och strategi som gör oss unika och snabba på bollen där andra kan tappa fart.
Det som också gör oss unika från våra konkurrenter är det värde vi bidrar med i våra dialoger med kunder och kandidater.
Vi kan försäljning och hela affären på riktigt! Vi jobbar med närhet och är selektiva kring de uppdrag och konsulter som vi väljer att hjälpa. Detta för att vi alltid vill leverera med kvalitet och hålla det vi lovar. Lojala konsulter har blivit nyckeln till vår framgång. Detta kan man inte köpa. Det krävs många år av träning och insikter. Detta har vi nu. Vill du vara med?

Mer om tjänsten

Tjänsten är placerad i Stockholm. Vi huserar i ett trevligt kontor väldigt centralt av hjärtat i Stockholm, ca. 10 min från Centralen, Bryggargatan. På Agito har vi nära till skrattet och fantastiskt roligt på jobbet.
Vi stöttar varandra och inspirerar varandra varje dag. Vi firar framgångar men är också transparenta när något går fel.
Det är okej att misslyckas hos oss. Så länge vi växer och lär oss av misstagen. Vi kan uppfattas som en pratsam grupp som älskar att föra livliga diskussioner med högt i tak. Hela tiden med hjärtat på rätt ställe.
Hårt arbete och grovjobb är självklart för oss i rollen som säljande konsultchef på Agito.

Din profil

För att vinna en plats i teamet och våra hjärtan besitter du en hög social kompetens med mycket energi.
Du jobbar målmedvetet och är van vid att arbeta i högt tempo. Då rollen som säljande konsultchef ställer höga krav på din förmåga att snabbt kunna fullfölja och manövrera en kedja från ett kallt samtal till matchning och bokning av konsulter flera gånger dagligen är det avgörande att du har erfarenhet inom just detta.
Därför bör du ha en gedigen bakgrund inom bemanning. Oavsett bransch.
Du ser dig själv som en naturlig säljare och gör allt för att vinna förtroende och övertyga dina kandidater att Agito är det rätta valet.
Att arbeta metodiskt med uppsökande verksamhet kommer naturligt för dig. Att under arbetsdagen ringa 30-50 samtal till olika potentiella konsulter för att lyckas hitta rätt profil är något du är van vid och ser som en naturlig del i ditt dagliga arbete.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande.
I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och rekryteringsspecialist Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.