Hoppa till innehåll
Afa Sjukförsäkrings AB logotyp

Kundcentermedarbetare till Afa Försäkring

Ansök nu
Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm - perfekt för dig som pendlar.Välkommen till ett av Sveriges friskaste företag som satsar på våra medarbetare och dess utveckling! Vi har höga värden i våra medarbetarenkäter - hos oss trivs man. Afa Försäkring är ett annorlunda försäkringsbolag, som drivs utan vinstsyfte, med en vision är att alla ska ha en trygg vardag. 9 av 10 är försäkrade via jobbet.

Vill du få möjlighet att arbeta i en roll där du får hjälpa människor? Har du en känsla och intresse för service och kundbemötande? Då är du kanske vår nya kollega! Vi söker 3-4 medarbetare för ett vikariat på 12 månader (med goda möjlligheter till förlängning) till vårt Kundcenter som består av 20 engagerade personer.

Vad du kan förvänta dig
I rollen som kundcentermedarbetare är din viktigaste uppgift att besvara samtal från våra kunder på telefon och ge dem grundläggande information inom samtliga av våra försäkringsprodukter. Vid behov tar du även emot kundbesök på vårt kontor.
Du kommer även att ta emot samtal via vår växel vilket ger dig inblick i hur organisationen är uppbyggd. Det ingår också en del administrativa arbetsuppgifter som exempelvis besvara mejl och viss skadereglering. Vi är även aktiva på sociala medier.
Klicka för att möta Robert som jobbar på Kundcenter hos oss

Vad vi förväntar oss av dig
Vi söker dig som trivs i servicerollen och som har förmågan att möta kunders behov. Du har erfarenhet från servicebranschen och brinner för att ge det lilla extra till kunden. Du är kommunikativ och kan uttrycka dig i både svenska och engelska. Har du även kunskaper i andra språk är det meriterande.

Du gillar utmaningen i att hantera våra kunder med god och snabb service och anpassar dig väl efter kundens behov. Du trivs med att arbeta i ett tempo och med varierade arbetsuppgifter vilket ställer krav på din flexibilitet och din förmåga att självständigt hitta lösningar.
Du bidrar till gruppen med din positiva attityd och har lätt för att samarbeta med andra människor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detta kan vi erbjuda dig
Hos oss trivs våra medarbetare och vi får höga värden i våra medarbetarundersökningar. Det finns flera utvecklingsmöjligheten och många av våra medarbetare utvecklas tillsammans med oss.
Titta gärna på filmen om hur det är att jobba inom skadereglering och kundcenter. Här får du höra dina kanske blivande kollegor berätta om varför du ska börja jobba hos oss: Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss: Klicka här för att se filmen.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 juni 2023. Om du har några frågor kontaktar du avdelningschef
Marcus Holster på mail: marcus.holster@afaforsakring.se.

Våra fackliga företrädare är:
Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Fakta om oss
Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. Afa Försäkring har cirka 700 medarbetare och Afa Försäkring ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan utdelning till ägarna.

Vi arbetar inom områderna:
Försäkra: Administrera kollektivavtalade försäkringar inom arbetslivet.
Förvalta: Förvaltning av kunskap och kapital från försäkringsverksamheten.
Förebygga: Förebyggande åtgärder och stöd till forskning för ökad hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.afaforsakring.se.

Följ oss gärna via LinkedIn och Twitter.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb