Hoppa till innehåll
AdwiseHR logotyp

Serviceelektriker sökes till D2 i Stockholm

Ansök nu
Nu har du chansen att bli en del av ett härligt team som levererar högkvalitativa installationer till våra kunder!

Är du en person som gillar kundkontakt, trivs med omväxlande arbetsuppgifter och uppskattar frihet under ansvar? Då är detta rätt arbetsplats för dig. Du erbjuds möjlighet att arbeta i ett innovativt och snabbt växande företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla där möjligheten för personlig utveckling både finns och uppmuntras.

Om oss

De2 Sthlm befinner sig i en expansiv fas och söker nu efter fler duktiga kollegor. Våra kunder är främst placerade i norra Stockholm, såsom Sundbyberg/Bromma/Solna/ Järfälla/Upplands Väsby samt i Haninge och Nacka området. Vi arbetar med hållbara helhetslösningar inom fastighetsbranschen. Arbetet drivs idag genom två operativa enheter inom El och fastighetsförvaltning. De2 verkar som leverantör inom elinstallation gentemot företagskunder, i synnerhet inom fastighetsbranschen. Med anpassande service- och ramavtal vill De2 Sthlm särskilja sig och erbjuda sina kunder de bästa förutsättningarna för en kostnadseffektiv och optimal installation. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.de2.se

Arbetsbeskrivning

Som serviceelektriker på De2 arbetar du bland annat med el-installationer, service och underhåll av elektriska installationer och anläggningar, felsökning och reparationer av exempelvis belysningssystem och styrinstallationer. Underhåll, installationsarbete och felsökning på fastighetsel(ej högspänning). Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete och projekt.

Kvalifikationskrav & Personliga egenskaper
  • Du som söker är minst 2 årsmontör och har ett ECY - certifikat.

  • Du har erfarenhet av servicejobb sedan tidigare.

  • Du innehar B- körkort

  • Flytande kunskaper i svenska, både muntligen och skriftligen

Som person är du ansvarsfull, metodisk, lugn, noggrann och observant. För att arbeta som serviceelektriker hos oss bör du även vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. För att du ska trivas och lyckas i rollen som serviceelektriker hos oss behöver du vara serviceinriktad, tycka om kundkontakter samt arbeta bra både självständigt och i team med dina kollegor.

Vårt erbjudande
  • En spännande och ansvarsfull tjänst hos ett företag där gemenskap och delaktighet genomsyrar bolaget.

  • En varierande vardag med utmanade arbetsuppgifter och goda arbetsvillkor.

  • Goda möjligheter till kompetensutveckling.

  • Som anställd får du självklart ta del av våra förmåner.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Huvudkontoret i Bromma, Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Ansökan: Ansökan ska innehålla ditt CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se. Rekryteringen sker i samarbete med AdwiseHR men driftchef Ramtin Parvini 073-600 35 79 är ansvarig för rekryteringen, önskas därför ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ramtin på telefonnummer 073-600 35 79. Alla ansökningshandlingar behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare