Hoppa till innehåll
Advokatfirman Vinge logotyp

Executive Assistant

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi en strukturerad, proaktiv och flexibel Executive Assistant till Vinge. Du erbjuds en mycket central roll där du får möjlighet att vara ett administrativt nav och se till så att verksamheten flyter på så smidigt som möjligt.

Om rollen
Som Executive Assistant kommer du att ge administrativt stöd och avlastning till kapitalmarknadsgruppens ledning som består av fem personer. Du koordinerar och driver gruppens årshjul, aktiviteter och processer. För att trivas i rollen så behöver du vara proaktiv, gilla att arbeta självständigt samtidigt som du har ett nära samarbete med arbetsgruppen och med övriga delar av verksamheten.

Dina dagar kommer att variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Koordinerande och administrativt ansvar för arbetsgruppens årshjul (on-/off-boarding, utbildningsinitiativ, utvärderingsprocesser, resor, events m.m.) i samråd med ledningen
  • Möteshantering - planering, framtagande av agendor och material, protokollskrivning samt uppföljning
  • Att planera och driva affärsutvecklingsinitiativ
  • Researcharbete och framtagande av presentationsmaterial i PowerPoint
  • Löpande administrativ support

Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet från liknande roller. Du är strukturerad och levererar med stor noggrannhet. Vidare så är du proaktiv, flexibel och du trivs i en föränderlig miljö där arbetstempot stundtals är högt. Du har en stark servicekänsla och är mån om att, tillsammans med dina kollegor, se till så att vi arbetar effektivt och professionellt som arbetsgrupp.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du är utåtriktad, lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du driven, prestigelös och har en god affärsmässig förståelse.

Givet verksamhetens art förutsätter vi att du har hög integritet och förståelse för hantering av sekretessbelagda ärenden. För Vinge är personlighet och engagemang viktiga egenskaper liksom integritet, ödmjukhet och professionalism. Vi arbetar som ett team och det är därför viktigt att du tycker om lagarbete.

Har du tidigare jobbat på advokatbyrå eller har erfarenhet från konsultbranschen kan det vara en fördel. Slutligen är det viktigt att du motiveras av att arbeta i en dynamisk och högpresterande miljö med stark social sammanhållning.

Svenska och engelska flytande i tal och skrift är en förutsättning och att du kan Officepaketet.

Om Vinge Advokatbyrå
Vinge är en affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel. Bland våra 500 medarbetare finns Sveriges främsta affärsjuridiska expertis. Det gör att vi alltid kan sätta ihop team med spetskompetens för våra klienter, oavsett uppdrag och bransch. Det är därför vi får möjlighet att arbeta med de mest spännande och komplexa uppdragen inom affärsjuridik. Att arbeta här innebär utveckling. Tillsammans.

Vinges kapitalmarknadsgrupp är, och har under en lång tid varit, en av de mest aktiva legala rådgivarna på den svenska kapitalmarknaden. Teamet rådger löpande börsbolag och dess ägare i ett brett spektrum av kapitalmarknadstransaktioner, det vill säga allt från marknadens allra största och mest komplexa, till medelstora och mindre transaktioner. Hos oss kommer du kunna fortsätta din utvecklingskurva, arbeta med stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta kollegor som brinner för lagspel. Läs gärna mer om oss på www.vinge.se

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Vinge med OnePartnerGroup Stockholm.
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats vid Norrmalmstorg där ca 350 av Vinges medarbetare arbetar. Vinge är en modern arbetsplats där work-life balance är viktigt och vi främjar flexibilitet i samspel med verksamhetens behov.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller
Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail.

Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.
Advokatfirman Vinge logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
https://www.vinge.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östersund
HR & Personal
Företagslogga
Östersund
Organisation & ledning
Företagslogga
Hässleholm
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga
Solna
HR & Personal
Företagslogga
Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga