Hoppa till innehåll
Adviser Sales Nordic AB logotyp

Säljare inom platsannonser till Adviser

Söker nästa sälj stjärna till Adviser!

Om Adviser Sales Nordic AB
Bolaget grundades 1999 och ingår i koncernen Another Media Group som består av totalt 6st bolag. Målet då var detsamma som nu, att göra det enklare för medieägare att fokusera på innehåll. Vi driver försäljningen i kundernas kanaler och ökar annonsintäkterna. Idag driver vi fler än 40 medieägares kommersiella affärer med 140 olika annonsprodukter. Vi erbjuder även affärsutveckling, digital rådgivning, konceptutveckling och smarta adtech lösningar genom våra systerbolag. Vi vill vara en heltäckande partner inom media.

Vad vi erbjuder
Adviser är ett expansivt och välmående företag som ger dig de rätta förutsättningarna för att lyckas i din roll. Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande resa där du får möjlighet att bidra till och påverka företaget i rätt riktning. Vi hjälper dig att utvecklas, både genom utbildning och individuell coachning. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill göra skillnad och för oss innebär det att du har ett starkt driv, är nyfiken och har en vilja att utvecklas. För att trivas hos oss vill du alltid prestera ditt bästa, är målinriktad, delar med dig av din kompetens samt är öppensinnad och uppskattar en feedbackkultur.

Dina arbetsuppgifter som säljare inom platsannonser
  • Du kommer via telefonsamtal och digitala kundmöten ha daglig kontakt med beslutsfattare som marknadschefer/VD:ar
  • Du kommer sälja in bland annat print, webb samt platsannonser i bolagets nätverk
  • Du arbetar mot en egen uppsatt budget på dina affärsområden och får löpande understöd och coachning
Som person är du kundorienterad och relationsskapande, resultatfokuserad, självgående och har en god servicekänsla. Du har förmåga att skapa en egen struktur, gillar att jobba både i team och självständigt samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du social, nyfiken och tillför härlig energi!

Startdatum: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 mån provanställning tillämpas

Arbetstider: Heltid 37,5h/v kontorstider. Hybrid och flextid tillämpas

Plats: Stockholm, Södermalm

I denna rekrytering samarbetar Adviser med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på liza.diakova@kraftsam.se 073-050 91 50

Ansök med CV och personligt brev redan idag då urvalsprocessen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare