Konceptutvecklare till Adven

Konceptutvecklare till Adven

Vill du ha en betydelsefull roll där du får utveckla koncept för ett mer hållbart samhälle? Nu söker Adven Konceptutvecklare!

Vill du vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid? Adven är nu i en expansiv och spännande fas, och söker därför efter fler Konceptutvecklare inom vattenrening. Rollen innebär att du designar vattenreningar för nya och befintliga industrikunder.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

"Tillsammans med våra kunder designar vi de tekniska lösningarna som hjälper dem nå både affärs- och hållbarhetsmål och bygga en mer hållbar värld."

Våra kunder pressas ständigt på att sänka kostnaderna, vara effektivare, minska sitt koldioxidavtryck och vara mer hållbara i alla avseenden. Då alla har olika förutsättningar, situationer och behov varierar lösningarna. Hos Adven har vi en egen avdelning för att utveckla tekniska koncept som hjälper våra kunder att nå sina mål.

Våra konceptutvecklingsteam arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta de bästa möjliga lösningarna för dem. Utöver att utveckla tillförlitliga och hållbara lösningar för industrier vill vi alltid hitta sätt att öka energi- och resurseffektivitet. De bästa lösningarna skapas när vi tittar på alla strömmar vilket ofta ger synergieffekter. I samarbete med våra säljteam skapar vi ett helhetskoncept som bäst möter kundernas behov.

Adven erbjuder goda möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll och du får ta stort eget ansvar. Som Konceptutvecklare arbetar du tätt ihop med erfarna och kompetenta medarbetare. Du har flera kontaktytor och samarbetspartners både internt och externt.

Var med och skapa en bättre framtid!

Dina arbetsuppgifter

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi söker nu en teknisk konceptutvecklare/processingenjör som ska jobba med vattenrening med fokus på framför allt membranteknik och jonbytare, men även med inslag av andra tekniker så som indunstning, kristallisation och värmeåtervinning. Rollen innebär att du utvecklar genomförbara tekniska koncept för nya och befintliga industrikunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla hållbara och värdeskapande lösningar i nära samarbete med våra kunder
  • Skapa material- och energibalanser, processflödesscheman, ta fram preliminär layout samt kostnadsberäkningar
  • Kommunicera och samarbeta med kundens tekniska personal och teknikleverantörer
  • Sammanställa underlag och tekniska bilagor för kontraktsförhandlingar
Värt att veta

Rollen utgår från Advens kontor i Stockholm men du kommer att arbeta med lösningar inom hela Advens geografi.

Rollen innebär en tillsvidareanställning på heltid.

Våra förväntningar

För att lyckas som konceptutvecklare tror vi att du har:
  • MSc eller civilingenjörsexamen inom energi, kemi, miljö och vatten eller liknande
  • +5 år relevant arbetslivserfarenhet och processkunskap inom vattenrening med fokus på membranteknik och jonbytare, men erfarenhet från fällning/flockning, slamhantering, indunstning och kristallisation är också intressant, i allt från planering till genomförande av projekt och till felsökning i driftsättning.
  • Kunskap inom konceptutveckling, genomförbarhetsstudier, kostnadsberäkningar för investeringsprojekt
  • God samarbetsförmåga
  • Mycket goda kunskaper in Microsoft Office
  • B-körkort
Vi söker dig som är självständig, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har en förmåga att se helheten men kan också gå ner i detaljer. Vidare är du strukturerad och har lätt för att samarbeta.

Du uttrycker dig väl i svenska och i engelska, såväl i tal som i skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Ida Nordin
Telefon 0790792473
Email Mejla Ida Nordin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/